Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Irma Tilbudsavis Uge 29 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Irma

Irma tilbudsavis

Er du på rabatjagt? Tjek den nye Irma tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Er du i gang med at planlægge ugens indkøb? Så stop lige op for en kort bemærkning. Den nyeste tilbudsavis fra Irma er nemlig netop dumpet ind, og vi har som vanen tro allerede lagt den op til fuld beskuelse her på siden. 

Irma er kendt for deres kæmpe udvalg af fødevarer af høj kvalitet, samt deres store fokus på økologi og bæredygtighed. Er det den slags fødevarer du er på udkig efter? Så er du heldig, for Irmas tilbudsavis for uge 29 byder på gode rabatter på blandt andet disse varer. Vi anbefaler dig derfor straks at læse avisen her. Særligt i lyset af, at rabatterne allerede er gyldige fra 31/12/2023. 

Irma er Danmarks eksklusive fødevarebutik

Shop

Kender du Irma? Selvfølgelig gør du det! Det er trods alt en af Danmarks mest kendte supermarkeder. De har samtidig et meget stærkt brand. Irma er nemlig kendt for deres kæmpe udvalg af bæredygtige og økologiske varer. De er også kendt for deres dygtigt uddannede og servicemindede butiksansatte. 

Irma blev grundlagt helt tilbage i 1886, og er således den næstældste supermarkedskæde i Europa. I årenes løb har butikken spredt sig til området omkring København, og i 2017 var der i alt 78 butikker i Danmark. Tjek dem alle ud, samt se deres åbningstider, ved at besøge irma.dk

På Kimbino.dk ryger butikken naturligt ind under kategorien Supermarked. Kategorien tæller andre spændende butikker, såsom Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Kvickly, Lidl, Meny og Min Købmand. Så hvad siger du til det? Fandt du en Irma-butik i nærheden, og vil du ud og benytte dig af de gode Irma tilbud? Så husk lige at læse tilbudsavisen først. 

Irma er lig med kvalitet og bæredygtighed

Assortment

Når du handler hos Irma, så ved du hvad du får: fødevarer af meget høj kvalitet, fra en butik med en klar holdning om økologi og bæredygtighed. For Irma er kendte for deres fokus på bæredygtighed, økologi, samt på at tilbyde et væld af produkter til vegetarer. Som sådan må man sige, at butikskæden er fremsynet og er “med på beatet”. 

Når du har beskuet Irmas tilbudsavis for næste uge, så kan du se frem til blandt andet disse spændende varer på tilbud: 

  • Gode og inspirerende tilbud på lækkert frugt og grønt 
  • Masser af tilbud på økologiske varer, samt bæredygtige madvarer såsom vegetarprodukter og lokalt producerede varer 
  • Du finder også masser af tilbud på standardvarer såsom kolonial, brød og drikkevarer 

Vi har derfor kun én ting at sige: Hvad venter du på? Tjek straks Irma - Aktuelt tilbud!

Spar penge og skån miljøet med Kimbino

Kimbino App

Det kan være svært at finde rundt i alle butikkernes tilbud og rabatter. Men det behøver det slet ikke at være. Benyt dig af vores miljørigtige og digitale tilbudsaviser, og vær på den måde med til at skåne naturen og miljøet for unødvendigt papirspild. Det er en mission vi alle kan stå inde for! Du finder alle butikkernes tilbudsaviser her på Kimbino.dk. Opret dig også gerne som bruger her på siden. Så er du altid fuldt opdateret på de gode tilbud. 

Vi har også lanceret vores lækre nye Kimbino-app. Over 100.000 har allerede hentet den, og du kan blive den næste. Med den er du aldrig længere væk fra tilbuddene end et tryk på mobilskærmen. 

Vi ønsker dig god indkøbstur, og held og lykke med de fremragende Irma tilbud!

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER