Eksempel på tilbudsavis Undertøj til Dame fra butik Zalando gyldig fra 03/05/2019
Eksempel på tilbudsavis Nyheder / Herre fra butik Zalando gyldig fra 30/04/2019
Zalando bør med rette omtales som en af de mest kendte butikker blandt de danske forbrugere. Butikken har tilkæmpet sig en førende position på det danske marked. Blandt forbrugerne er Zalando ultrakendt for deres store vareudvalg og stærke priser. Et stort flertal af kunderne kan få nærmest alt hvad de behøver her. Kunderne er vant til de gode tilbud fra Zalando. Det er derfor de ofte klikker her for at finde ud af hvilke tilbud der er gældende fra f.eks. denne dato 18/07/2019. Tag også et kig på tilbuddene fra disse butikker Deichmann, H&M, Magasin. Det kan jo være du er heldig at finde de samme produkter til bedre priser.

Har du ikke held i sprøjten, og formår du ikke at finde hvad du søger efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside her www.zalando.dk.

Ingen grund til at gå og vente på at posten dumper ind af brevsprækken så du kan læse tilbudsavisen fra Zalando. Du kan nemlig tjekke den online hos Kimbino, lige når du har lyst. Fysiske tilbudsaviser er problematiske og ødelæggende for miljøet. Vi er derfor yderst taknemmelige for, at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra Zalando ud online.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Det har aldrig været så let at holde dig opdateret på de seneste tilbud fra Zalando. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller downloade vores app Kimbino. På den måde misser du aldrig de gode tilbud fra Zalando. Hilsen Kimbino.