KimbinoKimbino
Zalando
3/5

Zalando tilbudsavis uge 48 (Black Friday)

ANNONCER
ANNONCER

Find inspiration i det nye Zalando katalog

3/5
Actual brochure

Hvis du elsker at købe tøj og sko på internettet, så kender du helt sikkert til Zalando. Det er nemlig en af de største modebutikker på nettet, og her kan du købe styles fra alle dine favoritbrands. Så hvis du har ledig plads i garderoben, så kast straks din opmærksomhed på alle de nye Zalando tilbud. Du finder dem alle i den store Zalando kampagne 2021. 

Der er blandt andet rabatter på løbesko, bukser og shirts. Det hele kan ses i den nye Zalando avis, som du finder her. Det er værd at bemærke, at rabatterne allerede gælder fra 01/12/2021.

Zalando er en kæmpe online modebutik

Shop

Er man vild med modeshopping, så er Zalando en yderst velkendt butik. Det er faktisk en af Europas absolut største. Virksomheden blev etableret i Tyskland i 2008, og allerede i 2012 gjorde de deres entré på det danske marked. I dag er de repræsenteret i 17 lande i Europa. Der findes ingen fysiske Zalando butikker. I stedet er der kun én onlinebaseret Zalando butik, men den tilbyder så til gengæld også et omfattende vareudvalg. Du finder butikken på www.zalando.dk. Inden du smutter forbi webshoppen, så husk lige at tjekke den nye Zalando tilbudsavis ud. 

Skal du finde Zalando her på Kimbino.dk, så er det under kategorien Tøj og sko du skal lede. Tryk dig videre til disse butikker, hvis du ønsker andre gode tilbud - Deichmann, H&M og Magasin.

Shop alt dit tøj og mode hos Zalando

Assortment

I starten solgte Zalando primært kun sko. Med tiden har butikken dog udvidet sit varesortiment markant. I dag finder du derfor næsten alt indenfor mode på deres side. Du kan blandt andet købe dette: 

  • Som bekendt startede det hele med sko. Og i dag finder du stadig masser af sko og støvler hos Zalando. Køb blandt andet løbesko fra brands såsom Nike, Adidas og Asics 
  • Lad dig også inspirere af de stærke Zalando tilbud på jeans, jakker og shirts. Find styles fra alle de velkendte brands såsom Levi’s, Selected Homme og G-Star 
  • Zalando tilbyder tøj og sko til både mænd og kvinder, såvel som til børn. Butikken tilbyder også et stort udvalg af accessories såsom smykker, solbriller og tasker 

Så hvis du går og trænger til at shoppe online, så læs allerede nu den nye Zalando - Tilbudsavis Herre.

Shop modetøj til rabatpriser med Kimbino

Kimbino App

Det er sjovt og spændende at gå på modeshopping online. Og så er det bekvemt. For du kan købe ind 24/7. Lige når det passer dig. Men husk at købe ind så billigt som muligt. Det gør du lettest ved at finde de nye Zalando model 2021 tilbud her på Kimbino.dk. Faktisk finder du alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt her på siden. Det er godt for miljøet, for så sparer man papiret til de trykte kataloger. 

Er du vild med at lede efter rabatter på mobilen, så kan du også se de nyeste Zalando tilbud via vores Kimbino-app. Download den nu, og gå straks i gang med at shoppe modetøj til discountpriser.

Zalando Black Week 2021

Black Friday udsalget er over os, og det fejres også hos Zalando. Tjek alle specialtilbuddene ud, for Black Friday 2021, i den nye Zalando tilbudsavis. Den nyeste avis, kaldet Zalando - Tilbudsavis Herre, er gyldig i perioden 01/12/2021 - 31/12/2021. Gå ikke glip af de mange gode Black Friday tilbud hos Zalando. I kategorien Tøj og sko, finder du masser af andre spændende tilbudsaviser, skræddersyet til dig på Black Friday. Er du på julegaveindkøb, så er Black Friday tilbudsaviserne perfekte at gennemgå, for de er propfyldt med attraktive tilbud. Kimbino sikrer dig det fulde overblik over alle de bedste tilbud på Black Friday.
ANNONCER
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Tøj og sko

Følg

Til butikken

Share

Kimbino
Luk
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
øl
æg
olie
kaffe
Kimbino
Luk
Zalando
    Zalando