Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Skousen Tilbudsavis Uge 26 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Skousen

Skousen tilbudsavis

Find gode rabatter og Skousen tilbud her

3/5
Actual brochure

Hvor går man mon hen, hvis uheldet er ude, og ens kummefryser, køleskab eller ovn pludselig er stået af? Det indlysende valg er klart, at man bør gå i Skousen. For her finder man et kæmpe udvalg af hårde hvidevarer, til ganske fornuftige priser. Så selvom det naturligvis er ærgerligt, sådan pludselig at skulle købe nye hårde hvidevarer, så er der heldigvis en kompetent butik der står klar til at hjælpe. Måske har du endda gået og planlagt at købe nye hårde hvidevarer længe? Lad dig i så fald inspirere af de nye gode Skousen tilbud. 

Den nye Skousen tilbudsavis er fuld af spændende rabatter og tilbud. Blandt andet på vaskemaskiner og tørretumblere. Dyk derfor straks ned i avisen her. Vær i øvrigt opmærksom på, at tilbuddene gælder fra 17/06/2024.

Skal du have hårde hvidevarer? Så gå i Skousen

Shop

Når danskerne handler hårde hvidevarer, så foregår det ofte hos Skousen. Primært på grund af butikkens store udvalg af varer, men bestemt også på grund af den høje faglighed man mødes af blandt personalet i butikken. 

Butikken blev grundlagt helt tilbage i 1957. I løbet af årene har den slået sit navn fast blandt de danske forbrugere, og derfor finder man nu 59 butikker landet over. Byer såsom Skanderborg, Holstebro, Ballerup, Aalborg, Kolding og Vojens har således glæden af en lokal butik. Find mange flere gode Skousen tilbud, samt informationer om alle butikkerne, på skousen.dk

Skousen hører under kategorien Elektronik. I kategorien finder du lignende butikker, såsom Elgiganten, Humac, Power og Punkt1.

Gør den bedste hvidevarehandel hos Skousen

Assortment

Hvis du husker at læse de gode Skousen tilbudsavis tilbud hver uge, så vil du hurtigt se, at dette er hvidevarebutikken, hvor du kan gøre den bedste handel. Butikken har nemlig lave priser, på et kæmpe udvalg af varer. Blandt andet på disse: 

  • Hver uge kan du i den nye skousen.dk tilbudsavis finde gode rabatter på køleskabe, kummefrysere, amerikanerkøleskabe og meget mere 
  • Skal du slå dig løs som mesterkok i køkkenet? Så find alverdens køkkenmaskiner, gryder og pander, espressomaskiner og andet på tilbud hver uge i butikken 
  • Noget af det, som Skousen sælger mest af, er helt klart vaskemaskiner, tørretumblere og komfurer. Så står du og mangler disse ting? Så find gode tilbud på det i den nye Skousen tilbudsavis 

Det er altså her du bør handle, hvis du har behov for nye hårde hvidevarer. Hold dig derfor altid opdateret i den nye Skousen - Tilbudsavis.

Læs dine tilbudsaviser digitalt hos Kimbino

Kimbino App

Hvis du leder efter en hjemmeside, hvor du kan finde alle de nyeste Skousen tilbudsaviser, samt alle de andre butikkers gode rabatter, så har du fundet den! Det er naturligvis her på Kimbino.dk du finder det hele. Vi har nemlig samlet alle de gode rabatter og tilbud. Alle aviserne er digitale, og dermed skånes miljøet for en masse unødigt papirspild. Fedt! 

Og nu vi er ved ting der er fede, så tjek også lige vores nye Kimbino-app ud. Mange har allerede downloadet den. Ja, faktisk over 100.000, så vi tænker du også kan gøre det samme. Vi ønsker dig held og lykke med rabatjagten, i den nye Skousen tilbudsavis.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Køleskab
Vaskemaskine
Tørretumbler
Støvsuger
Barbermaskine
Eltandbørste
Hårtrimmer
Kaffemaskine
Komfur

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Elektronik