Kimbino
Kimbino

Min Købmand Tilbudsavis Uge 25 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Min Købmand
ANNONCER

Min Købmand tilbudsavis

Savner du inspiration til aftensmaden? Tjek den nye Min Købmand avis ud

3/5
Actual brochure

Kan du huske de gode gamle dage? Dengang hvor hver en lille by havde sin egen lokale købmand? Og hvor du kunne droppe forbi nærmest når som helst, og få en personlig og venlig betjening? Ja, de gode gamle dage er for længst ovre. Eller er de? For du kan faktisk opleve noget af magien, selv den dag i dag. Prøv f.eks. at tjekke den nye Min Købmand tilbudsavis for næste uge ud. Den er fuld af mange af de slags tilbud, som du husker de gamle købmænd for. 

Min Købmand findes ligesom i de gode gamle dage selv i de helt små byer. Der er også fokus på venlig og imødekommende service i de enkelte butikker, så hvem ved, måske var det værd for dig at kigge forbi den lokale butik? Du kan i hvert fald med fordel starte med at læse den nye Min Købmand tilbudsavis her. Den er gyldig fra 15/06/2024.

Min Købmand bringer mindelser om en svunden tid

Shop

Hvis du gerne vil handle ind hos en lokal lille købmand, så har du altså muligheden hos Min Købmand. Butikskonceptet er naturligvis blevet opdateret en smule, og det passer således fint ind i det 21. århundrede. Det der særligt er fokus på i denne butik, er at tilbyde varer der passer til årstiden. Forvent derfor masser af friske sæsonbestemte råvarer, fra lokale producenter. 

I dag findes der hele 163 lokale butikker, blandt andet i byer såsom Lemvig, Skjern, Silkeborg, Slagelse, Nibe og Skanderborg. Find en oversigt over dem alle på xn--minkbmand-o8a.dk. Start som det første med at gå på opdagelse i den nye Min Købmand ugeavis. 

Butikken findes i øvrigt under kategorien Supermarked. Her findes andre gode tilbud. Blandt andet fra disse butikker: Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Meny.

Køb alle dine dagligvarer hos Min Købmand

Assortment

Selv om denne butikskæde som bekendt byder på relativt små lokale købmænd, så kan du trods dette alligevel gøre det komplette dagligvareindkøb her. Du finder således blandt andet disse varer i butikken: 

  • Hold øje med årstidens frugt og grønt. Hver uge er der gode Min Købmand tilbud på sæsonens frugt og grønt. De kommer typisk fra lokale producenter, så det bliver simpelthen ikke bedre 
  • Køb også alle dine kød og mejerivarer, samt dit brød, konserves og pasta her i butikken 
  • Vidste du, at du også finder et stort velassorteret udvalg af vin, øl og vand hos din lokale butik? Hvis ikke, så er dette blot endnu en årsag til, at du bør overveje at handle her 

Du skal ikke forvente at finde lige så mange varer her, som i et kæmpe supermarked. Men det er næppe ej heller hvad man går efter, når man vælger at smutte forbi sin lokale købmand. Forvent i stedet en lille lokal butik, med super god service, samt med et overraskende stort udvalg af lækre varer. Lyder det fristende? Så læs straks den nye Min Købmand - Tilbudsavis.

Du finder altid de nye Min Købmand tilbudsaviser her

Kimbino App

Hvis du ikke allerede nu ved hvad du skal handle ind til den næste uges tid, så skynd dig at tjekke den nye Min Købmand avis ud. Du finder den her på Kimbino.dk. Og husk så også, at vi hver uge lægger den nyeste op på siden. Husk at kigge den godt igennem. På den måde finder du de bedste rabatter, og sparer dermed penge. Samtidig sparer du miljøet for en masse unødigt papirspild, eftersom aviserne her på siden er fuldt ud digitale. 

Vil du hellere tjekke de nye Min Købmand tilbud ud på mobilen? Så benyt blot vores nye Kimbino-app. Over 100.000 har allerede downloadet appen, så vi håber du bliver den næste der gør det samme.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Yoghurt
Æg
Brød
Kaffe
Creme fraiche
Jordbær
Nødder
Whisky
Salat
Pålæg
Salt
Peber
Kakao
Havregryn
Frikadeller
Marcipanbrød
Marmelade
Vanilje
Pølser
Koteletter

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER