Det er givetvis kun ganske få der ikke kender butikken Bauhaus. Det er en af de førende butikker på det danske marked. Bauhaus tilbyder næsten alt du behøver. Og vigtigst af alt: til superpriser! Bauhaus lancerer jævnligt nye og stærke tilbud. Se hvad du f.eks. kan få på tilbud fra 01/01/2018? Du kan finde det her. Tag også et kig på tilbuddene fra disse butikker Biltema, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, VVS Eksperten, XL-BYG. Det kan jo være du er heldig at finde de samme produkter til bedre priser.

Hvis du ikke ved hvilken Bauhaus der er tættest på dig, så prøv f.eks. butikken i København, Aalborg, Esbjerg, Herning, Hillerød, Hjørring. Fandt du ikke hvad du søgte efter her på siden? Så prøv i stedet på butikkens officielle hjemmeside www.bauhaus.dk.

Modtager du også fysiske tilbudsaviser? Er din postkasse også fyldt til randen? Sådan behøver det slet ikke at være! Benyt dig i stedet af Kimbino. Her kan du finde elektroniske tilbudsaviser fra Bauhaus og slippe for alt besværet. Fysiske tilbudsaviser er problematiske og ødelæggende for miljøet. Vi er derfor yderst taknemmelige for, at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra Bauhaus ud online.

Vil du spare penge? Søg efter varer på tilbud. Det vil du hurtigt kunne høste frugten af.

Gå ikke glip af specialtilbud fra Bauhaus. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller download vores app Kimbino. Så får du det komplette overblik over de seneste tilbud fra Bauhaus. Hilsen Kimbino.