Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Bauhaus Tilbudsavis Uge 28 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Bauhaus

Bauhaus Tilbudsavis

Tid til et smut i byggemarkedet? Tjek den nye Bauhaus tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Som boligejer har du meget at se til. Selve huset, såvel som terrassen og haven, skal holdes ved lige. Du kan hurtigt ende med at stå med udfordringer du aldrig havde drømt om. Måske skal husets facade pludselig have en gang træbeskyttelse, eller måske skal terrassen have udskiftet fliserne. Heldigvis findes der byggemarkeder som Bauhaus. Her kan du altid drøne forbi og købe de materialer du pludselig har behov for. Og så endda til lave priser. I  særdeleshed hvis du tjekker Bauhaus tilbudsavis for uge 28.

Avisen er nemlig fuld af gode tilbud på byggematerialer, VVS-artikler og maling, for blot at nævne lidt af det den byder på. Du kan let danne dig et overblik over det store Bauhaus udsalg her. Bemærk venligst at tilbuddene er gyldige fra 12/07/2024.

Bauhaus er Danmarks største byggemarked

Shop

Hvis du er en rigtig gør-det-selv mand (eller kvinde), så kender du helt sikkert allerede alt til Bauhaus. Der er nemlig tale om Danmarks største byggemarked. Det hele startede dog i Tyskland, hvor det første byggemarked åbnedes i 1960. Det skulle tage næsten tre årtier før Danmark fik glæde af de gode tilbud, for vi skulle vente til 1988. Her åbnedes den første butik i Kolding, og i dag finder du 15 varehuse her til lands. Dan dig et overblik over samtlige af dem på bauhaus.dk. Her kan du se deres adresser samt åbningstider.

Kimbino har naturligt valgt at kategorisere Bauhaus under kategorien Hjem, have & Møbler. Kategorien byder på andre spændende butikker, blandt andet Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus, IKEA og Illums Bolighus. Husk dog at tjekke Bauhaus avis inden du tjekker alle de andres.

Bauhaus har det komplette udvalg af varer

Assortment

Bauhaus er i sandhed det komplette byggemarked. Her kan du nemlig købe alle de byggematerialer og varer du har brug for i dine bestræbelser på at holde et flot hus og en nydelig have. I næste uges Bauhaus tilbudsavis finder du blandt andet disse varer:

  • Isoleringsmaterialer til forbedring af indeklimaet i din bolig
  • Maling og træbeskyttelse fra et væld af velkendte producenter
  • Et kæmpe udvalg af værktøj, søm, skruer og meget mere

Så hvis du alligevel har planer om snart at tage i det lokale byggemarked, så tjek straks Bauhaus - Tilbudsavis.

Med Kimbino er det let og miljøvenligt at læse tilbudsaviser

Hvis du gerne vil spare penge når du handler, og hvem vil da ikke det, så gør det til en vane altid at gennemlæse butikkernes tilbudsaviser inden du tager ud at købe ind. Hos Kimbino gør vi det let og miljøvenligt, ved at digitalisere tilbudsaviserne. Så sparer vi miljøet for masser af unødigt papirspild. Læs derfor altid dine tilbudsaviser her på Kimbino.dk, eller alternativt via vores smarte nye Kimbino. Over 100.000 har allerede hentet den.

Vi ønsker dig god fornøjelse med det store Bauhaus udsalg, samt med dine kommende gør-det-selv projekter.

 

Find alle de bedste Bauhaus tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Bauhaus tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Skab
Havemøbler
Batteri
Loungesæt
Maling
Markise

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER