Kimbino
Kimbino

Calle Tilbudsavis Uge 25 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Calle
ANNONCER

Calle tilbudsavis

Så er det tid til lidt grænsehandel - den nye Calle avis er landet

3/5
Actual brochure

Er du typen der godt kan lide at drøne sydpå over grænsen, på jagt efter gode tilbud? Så elsker du sikkert de mange grænsebutikker der er at vælge imellem der nede. En af de helt store spillere på markedet, er helt klart Calle. Her kan du købe alt det du drømmer om, fra denne velassorterede grænsehandelsbutik. Og netop nu er der faktisk nye gode Calle kupontilbud klar. Så skynd dig ind at læse den nye Calle tilbudsavis her

De nyeste tilbud og rabatter fås blandt andet på slik, sodavand og et væld af dagligvarer. Der er flere tilbud end vi overhovedet kan opliste her, så det bedste er helt sikkert, at du straks kaster dit syn over Calles tilbudsavis. De spændende og ikke mindst billige tilbud gælder allerede fra 19/06/2024.

Calle er lig med autentisk grænsehandel

Shop

Danskerne er vilde med grænsehandel. Det er næsten som en hel hobby for mange af os. Derfor drager mange folk sydpå i ny og næ. Ja, nogle gør det endda mindst en gang hver måned. Nogle kører i egne biler, mens andre laver det til et socialt arrangement, hvor der her køres samlet i bus ned til butikken. 

Det hele startede i øvrigt i 1973. Her blev den første butik åbnet i Aventoft, lige syd for grænsen. I dag kan du benytte dig af de gode Calle tilbud i en af deres 9 butikker. Find en samlet liste over dem alle på calle.dk. Konkurrenten Fleggaard opkøbte i øvrigt Calle i 2010, men sidstnævnte lever videre med eget navn. Og heldigvis for det da, for det er trods alt en af de bedste grænsehandelsbutikker.

Calle har alt hvad man forventer af en grænsehandelsbutik

Assortment

I den nye Calle tilbudsavis uge 25 finder du tilbud på mange af de varer som du sikkert forbinder med en grænsehandelsbutik. Men hvilke varer kan du egentlig forvente at finde i butikken? Vi har samlet en lille liste over deres vareudvalg her: 

  • Hver uge finder du stærke Calle tilbud på alskens drikkevarer. Det drejer sig både om øl, vin og vand, og der er også et stort udvalg af spiritus. Så her kan du virkelig få fyldt barskabet godt op 
  • Snup også en Calle kupon her på siden, og find dejligt sødt slik til dig selv og børnene. Der er naturligvis også masser af chips og snacks at finde i butikkerne 
  • Alle Calle tilbudsaviser har typisk også tilbud på andre slags fornødenheder. Du kan således købe brændsel, personlig pleje produkter samt ikke mindst dagligvarer i samtlige 9 butikker 

Med så stort et udvalg af billige varer, så gør du klogt i straks at læse den nye Calle - Tilbudsavis.

Hent dine Calle tilbudsaviser digitalt og miljøvenligt her

Kimbino App

Er du også træt af de gamle trykte tilbudsaviser? Forståeligt nok, for det er vi i den grad også! De er irriterende, de fylder, og så er de ikke mindst dårlige for miljøet. Heldigvis kan du gøre noget miljøvenligt, og samtidig spare penge. Her på Kimbino.dk finder du nemlig alle de store butikkers tilbudsaviser. De er alle digitale, og dermed undgår vi alt papirspildet. Det bliver ganske enkelt ikke lettere at spare penge. Du skal blot se alle de gode Calle tilbud igennem hver uge. 

Hvis du hellere vil tjekke Calles tilbudsavis ud på din mobil, måske endda mens du er på farten, så er der også en løsning til det. Du skal blot downloade den nye Kimbino-app. Det har over 100.000 andre allerede gjort, så skynd dig! For du bør helt klart blive den næste.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Ost
Æg
Brød
Kaffe
Chokolade
Juice
Vin
Appelsiner
Fisk
Te
Slik
Gin
Pasta
Ketchup
Vodka
Salat
Sodavand
Peber
Bønner
Lakrids

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER