Alle har efterhånden hørt om Calle . Det er en af de mest populære butikker på det danske marked. Calle tilbyder næsten alt du behøver. Og vigtigst af alt: til superpriser!

Havde du intet held med at finde hvad du søgte efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside www.calle.dk.

Ingen grund til at gå og vente på at posten dumper ind af brevsprækken så du kan læse tilbudsavisen fra Calle. Du kan nemlig tjekke den online hos Kimbino, lige når du har lyst. Online tilbudsaviser fra Calle er tilgængelige nu. Konceptet med tilbudsaviser er ikke blot en modetendens. Det er faktisk et stort skridt i kampen for miljøet og vores alles skove. Tak fordi du er en del af vores service, og ikke mindst for at du hjælper til med at beskytte miljøet.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Det kan virke tidskrævende at holde styr på de gode tilbud fra Calle. Men det er det slet ikke. Gør det fornuftige, og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også downloade vores app. Kimbino. På denne måde vil du aldrig misse de gode tilbud fra Calle, og samtidig vil du endda spare en masse tid ved at undgå at skulle bladre igennem tonsvis af fysiske tilbudsaviser.