Eksempel på tilbudsavis Avis fra butik Lidl gyldig fra 07/07/2019
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Lidl gyldig fra 30/06/2019
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Lidl gyldig fra 23/06/2019
Lidl bør med rette omtales som en af de mest kendte butikker blandt de danske forbrugere. Butikken har tilkæmpet sig en førende position på det danske marked. Lidl har alt hvad du behøver, og endda til superpriser! Lidl har ofte specialtilbud. Det seneste tilbud, gældende fra 14/07/2019, kan ses her. Tjek tilbuddene fra andre butikker Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Fakta, Fleggaard, Føtex, Irma, Kvickly, Meny! Disse butikker er konkurrenter til Lidl.

Hvis du ikke ved hvilken Lidl der er tættest på dig, så prøv f.eks. butikken i København, Odense, Roskilde, Aalborg, Esbjerg, Frederikshavn. Butikkernes officielle hjemmesider kan informere dig om vareudvalg og andet vigtig information. Så fandt du ikke hvad du søgte efter hos os, så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside www.lidl.dk.

For det første undgår vi forurening og spild. Samtidig er tilbudsaviserne logisk sorterede og lette at finde rundt i. Og endelig har du altid med Kimbino ved hånden let adgang til dine favorit tilbudsaviser. Alt du behøver er din telefon. Disse fordele gør det langt mere attraktivt at tjekke de seneste tilbud fra Lidl. Fysiske tilbudsaviser er problematiske og ødelæggende for miljøet. Vi er derfor yderst taknemmelige for, at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra Lidl ud online.

Det har aldrig været lettere at spare penge når du shopper.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller downloader vores app Kimbino, så undgår du at misse de gode tilbud fra Lidl. Du vil nemlig altid være fuldt opdateret på tilbuddene fra Lidl.