Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Bilka tilbudsavis uge 28 - Aktuelle avis fra 12/07/2024 + næste uge

ANNONCER
Bilka

Bilka avis

Der er masser af stærke Bilka tilbud i denne uge!

3/5
Actual brochure

Planlægger du at gøre ugens store indkøb i Bilka, så læs med her. Vi har nemlig masser af gode tilbud klar til dig, i denne uges Bilka tilbudsavis

Ugens Bilka avis er proppet med gode tilbud 

Allerede nu kan du læse denne uges tilbudsavis fra Bilka her på Kimbino.dk, og den er fyldt med spændende og attraktive tilbud. Så hvorfor ikke samle hele familien, og drage afsted mod den lokale butik? Der er i hvert fald masser af slagtilbud at skrive på indkøbssedlen. Tjek f.eks. disse fantastiske tilbud ud i den seneste Bilka avis

  • Tilbud på slik og snacks: Skal du ud at handle torsdag eller fredag, så er det OK at synde (bare en gang imellem da), og købe lidt guf til fredagsunderholdningen i familiens skød. Bilka har et stort udvalg af tilbud på slik, chips og snacks i denne uges avis, så lad dig inspirere af det store udvalg og gå all in med det syndige! 
  • Tilbud på frisk frugt og grønt: Vil du hellere være lidt mere fornuftig, så er der også masser af gode tilbud på friske, lækre grøntsager og frugt. Der er tilbud på sæsonens varer, såvel som lidt mere eksotisk frugt og grønt, så der er helt klart noget for enhver smag 
  • Masser af slagkraftige elektroniktilbud: Skal du med familien ud at handle elektronik, så kan dette også ordnes i Bilka. Der er således masser af gode tilbud på et stort udvalg af elektronikprodukter i denne uges Bilka tilbudsavis 

Lad os i øvrigt minde dig om, at denne uges avis er gældende i perioden 12/07/2024 - 18/07/2024, så hav dette i baghovedet når du planlægger ugens indkøb. 

Tag hele familien med dig i Bilka 

Hvor indkøbsturen for nogle familier blot er noget der skal overstås, så kan den for andre sagtens fremstå som en oplevelse i sig selv. Hos Bilka kan det sidste sagtens gøre sig gældende, for her kan du købe næsten alt hvad du har brug for. Bilka er nemlig et såkaldt hypermarked. Det er en type af varehus der kombinerer supermarked og stormagasin i et stort megavarehus. Som familie kan du derfor drage forbi din lokale Bilka, og samtidig gå på apoteket, i banken og meget mere. Det er bekvemmeligt, særligt for travle børnefamilier, der derfor kan ordne alle deres indkøb og gøremål på én samlet tur. 

Den første Bilka blev åbnet i 1970, og i dag findes der 18 lavprisvarehuse, samt et enkelt A-Z varehus, landet over. Du finder blandt andet Bilka i byer såsom Herning, Holstebro, Næstved, Aalborg, Kolding og Horsens

Husk lige at tjekke bilka.dk ud, inden du smutter ud at handle, så du kender butikkens åbningstid. Som udgangspunkt har alle butikkerne dog rigtigt længe åbent, nemlig i tidsrummet 06-00. 

Kæmpe vareudvalg hos Bilka 

Bilka er et megavarehus i ordets bogstaveligste forstand, og du finder derfor alle de varer du har behov for her. Du kan blandt andet købe: 

  • Fødevarer, herunder frugt og grønt, kød- og mejerivarer, kolonial, slik og snacks etc. 
  • Tøj og sko 
  • Elektronik 
  • Husholdningsprodukter 
  • Personlig pleje, herunder tandpasta, shampoo, deodoranter og meget mere 
  • Du kan også handle ind hos bageren 

Tjek derfor den nyeste Bilka - Tilbudsavis ud med det samme her. Her finder du nemlig alle de absolut bedste Bilka tilbud

Kimbino gør det let at finde de gode tilbud på miljøvenlig vis 

Her på Kimbino.dk kan du digitalt finde alle dine favoritbutikkers tilbudsaviser. Når du tjekker aviserne ud online, så sparer du miljøet for et massivt og unødigt papirspild til de trykte tilbudsaviser. Så træf det rette valg, og gå grønt sammen med Kimbino! 

Du kan i øvrigt med fordel også hente vores Kimbino app. Så er det endnu lettere at tjekke den seneste Bilka tilbudsavis, samt tonsvis af andre tilbudsaviser, når du er på farten. 

Endelig kan du jo med fordel lade dig inspirere af de andre gode tilbud i appen, fra butikker såsom Aldi, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl, Meny og Min Købmand.

Find alle de bedste Bilka tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Bilka tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Mælk
Smør
Ost
Brød
Kaffe
Chokolade
Skinke
Pizza
Juice
Nudler
Bøffer
Gin
Jordbær
Chips
Ketchup
Cookies
Vodka
Whisky
Flødeis
Salat

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER