Kimbino
Kimbino
ANNONCER

FØTEX tilbudsavis uge 29 + avis næste uge

ANNONCER
Føtex

FØTEX tilbudsavis

Nu er den nyeste Føtex tilbudsavis klar til dig!

3/5
Actual brochure

Føtex er en af Danmarks største og mest populære supermarkeder. Her kan familien gøre hele sit indkøb - både fødevarer, såvel som tøj, elektronik og meget mere kan købes her. Føtex tilbudsavis for næste uge er på gaden, og du kan allerede nu tjekke den ud her hos Kimbino. Skynd dig! Den er fuld af gode tilbud. 

Se alle de bedste og nyeste Føtex tilbud her 

Føtex er kendt for altid at have masser af gode tilbud. Hver uge! Og traditionen tro er denne uges tilbudsavis ingen undtagelse. Denne uges Føtex avis er gyldig fra 19/07/2024. Er du spændt på at se hvad den indeholder af gode tilbud? Det forstår vi godt, så vi har gennemgået den for dig, og kan røbe lidt af indholdet her. Du finder blandt andet disse spændende ting i ugens Føtex tilbudsavis

  • Masser af gode tilbud på sæsonens frugt og grønt. Så frem med den sunde mentalitet, og køb frugt og grønt på tilbud til den store guldmedalje 
  • Der er også masser af stærke tilbud på tøj og sko i denne uges avis. Så måske skal du forbi din lokale Føtex og shoppe tøj i denne uge? 
  • Ugens avis byder også på gode tilbud på elektronik. Måske er der lige det nye TV du står og mangler på tilbud i din lokale butik? Tjek det straks ud! 

Find kuglepennen og blokken frem, for nu skal du strikke en indkøbsseddel sammen, så du er klar til denne uges indkøb. Og du skal i øvrigt skynde dig, for ugens Føtex tilbud er kun gyldige i perioden 19/07/2024 - 01/08/2024. 

Føtex har alt hvad du behøver 

Vidste du, at den første  Føtex butik åbnede helt tilbage i 1960 i Aarhus, og at du stadig kan handle i lige netop denne butik? Det passer, og du finder den i Guldsmedgade. Der er sket ufatteligt meget siden dengang, og i dag er der i alt hele 100 Føtex butikker landet over. Du kan blandt andet finde Føtex i byer såsom Aalborg, Frederiksberg, Ballerup, Kolding, Vejle og Kongens Lyngby

Føtex’ motto er i øvrigt “Vi gør mere for dig”, og med det menes, at du via en tur forbi Føtex opnår den komplette indkøbsoplevelse. Føtex er nemlig et supermarked og et varehus i ordets bogstaveligste forstand. Her finder du nemlig alt hvad du kan drømme om. Fra alt inden for fødevarer, til tekstiler, elektronik og meget mere. 

Butikkernes åbningstider varierer, men du skal for det meste regne med åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet 8-21. Det er dog altid en god idé at tjekke foetex.dk ud, inden du tager afsted. Her kan du nemlig se samtlige butikkers åbningstider. 

Gør alle dine indkøb hos Føtex 

Føtex er som nævnt et supermarked og varehus hvor du kan købe stort set alt hvad du behøver: 

  • Fødevarer 
  • Tekstiler, det vil sige tøj og sko 
  • Elektronik 
  • Du finder også en slagter og bager hos din lokale Føtex 

Så hvad venter du på? Tjek straks den seneste Føtex - Tilbudsavis for alle de gode Føtex tilbud, som du finder her

Træf det lette og grønne valg med Kimbino 

Trykte tilbudsaviser er passé. Det er fortid. Og det er håbløst miljøskadeligt. Benyt dig i stedet af Kimbino.dk. Her finder du nemlig de seneste tilbudsaviser fra alle dine favoritbutikker, grønt og digitalt, og helt uden unødigt papirspild! 

Eller hvad med vores Kimbino app, har du tjekket den ud? Hvis ikke, så skynd dig at hente den. Med den kan du let og elegant tjekke de seneste tilbud ud, direkte på din smartphone, mens du er på farten. Det bliver ganske enkelt ikke lettere! 

På falderebet vil vi minde dig om, at der også er andre gode tilbud klar til dig fra disse lignende butikker: Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Meny.

Find alle de bedste Føtex tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Føtex tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Mælk
Smør
Ost
Yoghurt
Brød
Kaffe
Chokolade
Pizza
Juice
Vin
Øl
Ris
Fisk
Bourbon
Gin
Jordbær
Pasta
Chips
Ketchup
Fløde

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER