Kimbino
Kimbino

Jem & fix Tilbudsavis Uge 25 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Jem & fix
ANNONCER

Jem & fix tilbudsavis

Skal du ordne hus og have i weekenden? Så tjek den nye jem & fix tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Danskerne er et rigtig gør-det-selv folkefærd, og i weekender og ferier oplever man i stor stil hvordan det kommer til udtryk. For her drøner befolkningen rundt og ordner hus og have. Det kræver naturligvis en fast forsyning af gør-det-selv varer. Rigtig mange af dem vælger danskerne at købe i Jem & fix. Og det er der en god grund til. Denne butikskæde er nemlig en af Danmarks største inden for byggematerialer og gør-det-selv varer. Skal du også et smut ud og købe nyt til huset og haven? Så tjek jem & fix tilbudsavis for uge 25 her

Ugens avis har rigeligt med gode tilbud. Både til dem der skal renovere hus og male facader, samt til dem der blot ønsker at købe nye havemøbler. Det hele finder du altså i denne uges tilbudsavis fra jem & fix. Rabatterne er super stærke i denne uge, men det er med at “smede mens jernet er varmt”, for tilbuddene har været gyldige siden 16/06/2024.

Jem & fix er Danmarks billigste byggemarked

Shop

“Er overskriften ovenfor mon ikke lidt overdrevet”, tænker du måske. Men nej, den er god nok. For Jem & fix er gentagne gange blevet kåret som Danmarks billigste byggemarked. I 2019 modtog de denne pris for syvende år i træk af Pricerunner. Så der er altså noget om snakken! 

jem & fix åbnede i øvrigt deres første butik helt tilbage i 1988. Konceptet var inspireret af discountsupermarkederne. Tanken var simpelthen at lave et discount-byggemarked. Og det må man sige lykkedes. I dag finder du således 122 butikker landet over. “Men hvor er de så?”, spørger du måske. Tjo, det kan du let og enkelt se på jemogfix.dk. For at det ikke skal være løgn, så kan du også se alle butikkernes åbningstider på linket ovenfor. Smart! 

Vi har valgt at kategorisere Jem & fix under kategorien Hjem, have & Møbler. Her finder du andre spændende butikker såsom Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus, IKEA og Illums Bolighus. Inden du begynder at tjekke alle de andre spændende butikker ud, så få da lige set nærmere på de fremragende jem & fix tilbud først.

Find alt til boligen og haven hos Jem & fix

Assortment

Jem & fix er i sandhed det komplette byggemarked. Du finder nemlig alt til boligen og haven her. Fælles for hele sortimentet er, at priserne er i bund. Det er trods alt ikke et discount-byggemarked for ingen ting. 

Her er nogle af de varer du kan finde med rabat i ugens jem & fix tilbudsavis: 

  • Kæmpe udvalg af byggematerialer 
  • Stort sortiment af VVS-varer. Herunder toiletter, afløbsrør og vandlåse samt blandingsbatterier og armaturer 
  • Du finder også et stort udvalg af værktøj, redskaber og maskiner 

Du gør derfor klogt i straks at tjekke Jem & fix - Tilbudsavis!

 

Gamle fysiske tilbudsaviser er passé. Læs dem i stedet digitalt hos Kimbino

Kimbino App

Du kan hurtigt spendere tusinder af kroner på en ny græsslåmaskine, diverse byggematerialer, og nogle bøtter maling, når du handler i det lokale byggemarked. Det er på ingen måde billigt at holde hus og have. Men fra os her på Kimbino skal der lyde et enkelt råd: Hold dig opdateret her på Kimbino.dk, og få dermed altid let adgang til de gode jem & fix tilbud! Så sparer du let masser af penge. 

Vi har nemlig digitaliseret tilbudsaviserne. Til glæde for dig, samt ikke mindst miljøet. Du kan endda også læse alle aviserne via vores smarte Kimbino-app. Så bliver det virkelig ikke lettere. 

God fornøjelse med den nyeste jem & fix tilbudsavis!

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Grill
Sofa
Bord
Toilet
Kurv
Søm
Skrue
Loungesæt
Spartelmasse

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER