Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Meny Tilbudsavis uge 29 & Næste uge

ANNONCER
Meny

Meny avis

Den nyeste MENY tilbudsavis er klar her hos Kimbino

3/5
Actual brochure

Meny er Danmarks nye fødevaremarked. Det er her du finder det klart største udvalg af højkvalitetsfødevarer. Lige nu er den seneste tilbudsavis lanceret, og du finder den som altid først, her hos Kimbino! 

Find nemt og enkelt alle de bedste MENY tilbud fra ugens avis her 

Er du passioneret om god mad, og friske råvarer? Så er Meny det rette sted for dig at handle ind. Det er nemlig her du finder det klart største udvalg af varer af høj kvalitet, som samtidig er prissat så alle kan være med. Den nye MENY avis har masser af fremragende tilbud, og de skydes i gang med et brag fra og med d. 19/07/2024. Traditionen tro for Meny, byder også denne uges avis på masser af spændende tilbud på kulinariske fristelser, og du kan med fordel gå på jagt efter ingredienser til dine favorit opskrifter allerede nu. Vær opmærksom på at ugens avis (her) er gyldig i perioden 19/07/2024 - 25/07/2024. Så finder du et godt tilbud, så er det bare med at slå til inden det er for sent. 

Meny er for dem der holder af mad 

Meny er oprindeligt fra Norge, hvor den første butik åbnede i 1992. I dag er der 184 butikker i netop Norge, mens den første Meny butik først åbnede i Danmark i 2015. Det skete i forbindelse med at SuperBest og Eurospar butikkerne blev lukket, og i stedet erstattet af de nye Meny butikker. I dag er antallet af Meny butikker steget til hele 115 i Danmark, og du finder blandt andet butikker i disse byer Viborg, Roskilde, Charlottenlund, Frederiksberg, Aalborg og Frederikshavn

Det som adskiller Meny fra andre supermarkeder er, at der er ekstra meget fokus på kvaliteten af fødevarerne her. Med mere end 5000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, er du altid sikret en top professionel rådgivning og service, når du handler fødevarer i butikken. Meny praler faktisk af at de tænker, taler, samt lever og ånder for den gode mad. Så hvis du holder af mad, så er det helt klart hos Meny du skal handle! 

Ønsker du at kende din nærmeste butiks åbningstider? Så smut straks forbi butikkens hjemmeside meny.dk

Meny har fødevarer af høj kvalitet til lave priser 

Meny er en butik der er værd at besøge, hvis man har hang til fødevarer af høj kvalitet. Du finder blandt andet følgende i butikkerne: 

  • Et stort udvalg af frisk frugt og grønt, nænsomt vedligeholdt af butikkens grønthandler 
  • Friske mejeri- og kødprodukter, med betjening fra butikkens egen slagter 
  • Frisk fisk 
  • Ost, vin og andre højkvalitetsprodukter 

Det interessante ved butikkens vareudvalg er, at priserne faktisk er ganske konkurrencedygtige! Så på trods af den høje kvalitet, burde de fleste alligevel kunne være med. Har Meny mon tilbud på de varer du ønsker? Find ud af det i den seneste MENY tilbudsavis Meny - Tilbudsavis! 

Tænk grønt, og find alle dine tilbudsaviser digitalt hos Kimbino 

Det er hos Kimbino du altid finder de nyeste MENY tilbud. Du kan dog med fordel også tjekke de gode tilbud ud fra disse lignende butikker Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Min Købmand

Hos Kimbino er ambitionen, at være med til at gøre verden mere bæredygtig og grøn, ved at tilbyde dig alle dine favorit tilbudsaviser digitalt, ét samlet sted. Hent derfor let og elegant alle dine tilbudsaviser her - så sparer du verden for en masse unødigt papirforbrug, og du er med til at gøre verden til et bedre sted. Du finder os på vores hjemmeside Kimbino.dk

Vil du helst tjekke de seneste tilbudsaviser ud på din smartphone? Så hent straks den helt nye Kimbino app! Den gør det let og enkelt at gå på tilbudsjagt når du er på farten.

Find alle de bedste Meny tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Meny tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER