Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Netto tilbudsavis uge 28

ANNONCER
Netto

Netto tilbudsavis

Vi har de bedste Netto tilbud klar til dig her på Kimbino

3/5
Actual brochure

Netto har netop sendt deres seneste tilbudsavis på gaden, og vi har den klar til dig her på siden, så skynd dig at tjekke den ud! 

Ugens Netto tilbudsavis byder på masser af gode tilbud 

Netto!s nyeste tilbudsavis (her) er netop lanceret, og den er gyldig fra 13/07/2024. Som sædvanlig er den fuld af stærke tilbud på alle dine favoritvarer, og der er således rabatter på blandt andet: 

  • Lækkert frisk frugt og grønt, og meget af det fra danske lokale producenter 
  • Øl, vin og sodavand til at slukke tørsten 
  • Lidt sødt til ganen, med stærke tilbud på slik, chips og snacks 

Vi anbefaler dig at tjekke Netto avisen ud, her hos Kimbino, og lave en indkøbsseddel på forhånd. Så er du godt klædt på til turen forbi din nærmeste butik, og så er der mindre risiko for impulskøb. Samtidig sparer du penge, da du på forhånd ved hvilke varer der er på tilbud. Men skynd dig, for avisen er kun gyldig i perioden 13/07/2024 - 19/07/2024. 

Netto er danskernes foretrukne discountsupermarked 

Der findes næppe en dagligvarekæde som er mere dansk end Netto. Alt i butikken emmer af dens historiske danske arv. Alt fra vareudvalget til indretningen får dig øjeblikkeligt til at føle dig hjemme i butikken. 

Den første Netto butik åbnede på Godthåbsvej d. 1. april, 1981 - og nej, det er bestemt ingen aprilsnar! Ingen spøg er det ej heller når vi konstaterer, at discountkæden siden dengang er ekspanderet kraftigt. Du finder således i dag over 500 butikker landet over, og der er derfor tale om Danmarks største dagligvarekæde. Så det er sikkert og vist: Danskerne elsker simpelthen Netto! 

Som kunde i Netto er det derfor let at finde den nærmeste butik. Du finder blandt andet butikker i byer såsom Aalborg, Køge, Horsens, Kongens Lyngby, Frederiksberg og Valby. En anden klar fordel ved at handle hos Netto er de lange åbningstider. Langt de fleste butikker har således åbent alle ugens dage fra kl. 7-22, men det er en god idé at tjekke Nettos hjemmeside netto.dk, for informationer om din foretrukne butiks åbningstid. 

Netto har alt hvad du behøver 

På trods af, at Netto er en discountbutik, så finder du alligevel næsten alt hvad du har behov for i den daglige husholdning her. Du kan således blandt andet købe følgende varer i butikken: 

  • Frugt og grønt 
  • Kød- og mejerivarer 
  • Kolonial 
  • Slik, chips og snacks 
  • Øl, vin og vand 

De fleste butikker har endda også en mindre bagerafdeling, så her kan du også købe brød og kager. Perfekt hvis du lige skal stoppe ind og tanke op med lidt energi til den videre tur. I de senere år har Netto også sat et større fokus på deres ansvar. De har således sat gang i en proces der gerne skal munde ud i langt mindre plastik- og ressourceforbrug, og vareudvalget er blevet mere grønt og bæredygtigt. 

Er du klar til at gøre ugens indkøb hos Netto, så tjek straks alle tilbuddene ud i den seneste Netto avis her

Drop de gamle miljøskadelige tilbudsaviser, og læs dem i stedet digtalt

Kimbino gør det let og enkelt at droppe de gamle miljøskadelige trykte tilbudsaviser. Vi tilbyder dig nemlig alle dine tilbudsaviser digitalt, enten her på vores hjemmeside Kimbino.dk, eller via vores smarte nye Kimbino app. På den måde skåner du miljøet fra en hel masse unødigt papirspild, og du er med til at gøre verden mere grøn og bæredygtig. 

Og husk så også, at det naturligvis altid er her hos os, at du finder de nyeste Netto tilbud! Vi anbefaler dig dog også, at tjekke tilbuddene ud hos andre butikker. For hvem ved, måske kan du spare endnu flere penge hos dem? Tjek derfor straks tilbuddene ud fra lignende butikker såsom Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Meny.

Find alle de bedste Netto tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Netto tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Æg
Olie
Brød
Kaffe
Chokolade
Skinke
Pizza
Juice
Øl
Kyllingekød
Tomater
Nudler
Gin
Jordbær
Pasta
Chips
Hytteost
Salat
Kartofler
Løg

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER