Kimbino
Kimbino
ANNONCER
Stark
3/5

Stark tilbudsavis - avis Maj 2024

ANNONCER
Stark

Stark tilbudsavis

Har du set det nye Stark katalog?

3/5
Actual brochure

Gemmer der sig en rigtig gør-det-selv mand (eller kvinde) i dig? Og elsker du at ordne hus og have? Så ved du nok godt, at det ofte kræver en tur i det lokale byggemarked, når der skal renoveres, hamres og bankes. Og så kender du sikkert også alt til Stark. Det er i hvert fald et af de helt store byggemarkeder i Danmark. Hvis du har planer om at lave gør-det-selv projekter snart, så læs straks Starks tilbudsavis for 2024. Vi har den klar til dig her, og den er gældende fra og med 06/05/2024.

Stark - billigt byggemarked siden 2004

Shop

Stark har budt på billige byggematerialer, trælast og værktøj siden deres grundlæggelse i 2004. I dag finder du hele 67 af deres byggemarkeder, fordelt over hele landet. Du kan finde en komplet liste over samtlige butikker, samt ikke mindst deres åbningstider, ved at besøge stark.dk. Du kan naturligvis også i stedet for tjekke den nye tilbudsavis fra Stark ud her på siden. 

Vi har med et byggemarked at gøre, som naturligvis er kategoriseret under Hjem, have & Møbler. I denne kategori findes der utallige andre spændende butikker, f.eks. Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, XL-BYG, Daells Bolighus, IKEA og Illums Bolighus. Det der bør trække mest i dig lige nu, bør dog klart være, at tjekke de nye Stark tilbud ud først.

Stark er byggemarkedet over dem alle

Assortment

Når du skal i et byggemarked, så bør det være Stark der først falder dig for brystet. For her har vi altså med en butik at gøre, som simpelthen har alt til gør-det-selv mennesket. Du kan selv se det i de nyeste tilbud fra Stark. De er nemlig fulde af spændende varer. Når du tropper op i butikken er der da også rigeligt at vælge imellem. Du kan blandt andet købe disse ting hos Stark: 

  • Et kæmpe udvalg af byggematerialer kan købes her, blandt andet gulve, isoleringsmaterialer og alverdens træ 
  • Du kan også roligt købe alt dit værktøj, og samtlige dine nye maskiner her 
  • Og nu du er i gang, så drop også gerne forbi byggemarkedet for at købe ny maling og træbeskyttelse. Det fås nemlig også her, og så endda til favorable priser 

Er du allerede på vej ned i byggemarkedet? Så vent lidt! Tjek lige først den nye Stark tilbudsavis ud. Så kan du nå at danne dig et overblik over tilbud og rabatter. Inspirationen opnås lettest i den nye Stark - Tilbudsavis.

Send de gamle fysiske tilbudsaviser på pension i samarbejde med os

Kimbino App

Hvem gider overhovedet at læse de gamle fysiske papir-tilbudsaviser? Godt spørgsmål! De er både uhandy, irriterende, samt ikke mindst dårlige for miljøet. Derfor har vi her hos Kimbino.dk valgt, at det skal være let at læse alle ens favoritbutikkers tilbudsaviser digitalt. Til glæde for miljøet, samt for din pengepung. For du kan let spare masser af penge ved at tjekke de nyeste Stark tilbud ud, inden du smutter forbi byggemarkedet. 

Og vidste du i øvrigt også, at du kan læse den nye Stark tilbudsavis via vores smarte Kimbino-app? Den er god nok! Over 100.000 har allerede downloadet den, og du bør gøre det samme. For så kan du læse dine tilbudsaviser 24/7, uanset hvor du befinder dig.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Lampe
Søm
Skrue
Batteri
Maling

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER