Kimbino
Kimbino

Matas tilbudsavis - avis Juni 2024

ANNONCER
Matas
ANNONCER

Matas tilbud

Find den nyeste Matas tilbudsavis lige her

3/5
Actual brochure

Matas er den perfekte butik for dig, som elsker at forkæle dig selv med lækre helse- og skønhedsprodukter, og netop nu er der masser af tilbud at finde i den nyeste Matas avis

Gennemgå let de nyeste Matas tilbud her på siden 

Matas!’ seneste tilbudsavis blev for nyligt lanceret, og den er gyldig fra 13/06/2024. I denne uges avis finder du blandt andet tilbud på følgende spændende varer: 

  • Sunde helseprodukter, vitaminer og mineraler, slankekostprodukter og meget mere 
  • Et stort udvalg af makeup med alt fra foundation og pudder, til neglelak og lipgloss 
  • Hudplejeprodukter, shampoo og deodoranter 

Som du kan se byder ugens Matas avis altså på tilbud på næsten alt hvad hjertet begærer inden for helse- og skønhedsprodukter. Er du allerede stamkunde hos Matas, så vent med at drøne ned forbi din lokale butik. Læs i stedet den seneste Matas tilbudsavis her på siden, og dan dig så et overblik over hvilke varer der er på tilbud. Vi ved af erfaring, at du hurtigt sparer rigtig mange penge på denne måde! Vent dog ikke alt for længe med at komme afsted, for tilbuddene er kun gyldige i perioden 13/06/2024 - 26/06/2024. 

Matas er Danmarks største helse- og skønhedskæde 

Matas’ historie går helt tilbage til 1949, hvor den første butik blev åbnet. I løbet af årene har butikken udviklet sig til at blive Danmarks største helse- og skønhedskæde, med nu 277 butikker landet over. Du skal derfor sjældent bevæge dig ret langt for at finde din nærmeste Matas. Du finder butikkerne i byer såsom Frederiksberg, Sønderborg, Silkeborg, Roskilde, Holstebro og Aalborg

Matas’ motto lyder “Det gode råd gør forskellen”, og butikken går da også meget op i at yde en professionel rådgivning, via et stort fokus på at uddanne medarbejderne til materialister. I de senere år har butikken haft stadig større fokus på ansvarlighed, og du finder derfor masser af miljømærkede varer i butikkens udvalg. 

Der er stor forskel på hvornår de enkelte Matas butikker har åbent, men du skal typisk regne med en åbningstid fra 9.30-17. Tjek dog for god ordens skyld Matas’ egen hjemmeside ud på matas.dk, for informationer om hvornår din lokale butik holder åbent. 

Gør alle dine helse- og skønhedsindkøb hos Matas 

Matas er kendt for deres enorme udvalg af helse- og skønhedsprodukter, og du kan faktisk få en komplet indkøbsoplevelse ved at handle her. Hvad end du har behov for nye vitaminpiller eller kosttilskud, eller måske blot skal købe nyt shampoo eller hårpleje, så har Matas det hele. 

Tjek derfor straks den nyeste Matas avis her, for gode tilbud på de varer du står og mangler. 

Kimbino giver dig let adgang til alle de nyeste tilbudsaviser 

Vælg den grønne løsning sammen med Kimbino, og afmeld dine trykte tilbudsaviser. Du kan nemlig finde alle dine favorit tilbudsaviser her på vores hjemmeside Kimbino.dk, eller via den intuitive nye Kimbino app. Tænk lige engang hvor meget papirspild du kan undgå, blot ved at afmelde tilbudsaviserne og læse dem hos os i stedet!

Find alle de bedste Matas tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Matas tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Parfume
Duft
Makeup
Concealer
Mascara
Neglelak
Shampoo
Balsam
Hårfarve
Creme
Solcreme
Håndcreme
Deodorant
Antiperspirant
Collagen
ANNONCER

Andre butikker i kategorien Sundhed & Kosmetik