Kimbino
Kimbino

Fleggaard Tilbudsavis Uge 25 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Fleggaard
ANNONCER

Fleggaard tilbudsavis

Smut syd for grænsen, og benyt de gode Fleggaard tilbud

3/5
Actual brochure

Når familien Danmark skal handle stort ind, så foregår det til tider et helt andet sted, end her til lands. Mange danskere pakker nemlig bilen, og drøner syd for grænsen, for at gøre det helt store indkøb. Fordelene ved det er der mange af. Den primære årsag er de lave priser. For i Tyskland fås langt de fleste varer til en lavere pris end i Danmark. Har du også planer om snart at drøne sydpå? Så tjek den nye Fleggaard tilbudsavis for uge 25. Så kan du troppe velforberedt op i butikken, velvidende om hvilke varer du skal gå efter. 

I den nye Fleggaard avis er der blandt andet tilbud på øl, vand og spiritus. Der er også gode rabatter på slik og chokolade. Læs den her, og se hvad den ellers gemmer på af overraskelser. 

Tilbuddene gælder allerede fra 05/06/2024, så du kan roligt begynde at planlægge turen sydpå. Og tag gerne hele familien med, og få en sjov oplevelse ud af det.

Fleggaard tilbyder grænsehandel når det er bedst

Shop

Siden grundlæggelsen af Fleggaard i 1989, har denne kæde af butikker været definerende for dansk grænsehandel. I dag er det således en af de første butikker danskerne tænker på, når snakken falder på indkøbsture i Tyskland. I dag er der derfor hele 8 butikker, samt den omfattende Fleggaard online shop, at vælge imellem. Du kan let få et overblik over samtlige butikker, samt tjekke deres åbningstider, på fleggaard.dk

Fleggaard tilhører den eksklusive kategori Supermarked. Det er langt fra den eneste butik i kategorien. Du kan således også besøge butikker såsom Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Irma, Kvickly, Lidl, Meny og Min Købmand. Her på siden sørger vi for, at du altid har adgang til de nyeste Fleggaard tilbud. Du skal blot læse butikskatalogerne, som vi løbende lægger online.

Den nye Fleggaard tilbudsavis har tilbud for alle

Assortment

Når du handler hos Fleggaard, så kan du faktisk købe næsten alt det du kender fra de danske supermarkeder. Forskellen er blot, at priserne er noget lavere, og at der er visse varer der ser lidt anderledes ud i forhold til i Danmark. Der er derfor noget for enhver smag, og det har gjort butikken meget populær. Særligt når der afholdes Fleggaard Black Friday går det vildt for sig. På en dag som den, er det slet ikke usædvanligt, at butikken bliver nærmest overrendt. Men hvad kan du ellers købe i butikken, spørger du måske. Her er et lille udpluk af sortimentet: 

  • Fleggaard er særligt kendt for sit store udvalg af slik og chokolade, samt øl, vand og vin 
  • Rigtig mange køber også personlig pleje produkter, såsom deodoranter og shampoo, i butikken. De varer er nemlig meget billigere her, i forhold til i Danmark 
  • Selv de gængse supermarkedsvarer, såsom frugt og grønt, brød og pålæg og meget mere, er langt billigere her. Så overvej også om der er gode Fleggaard tilbud på det 

Du gør derfor klogt i at læse den nye Fleggaard - Tilbudsavis.

Spar penge hos Fleggaard, let og enkelt

Kimbino App

Hvis du ofte køber ind hos Fleggaard, så er det en god idé at få oprettet en bruger her på Kimbino.dk. Så holder vi dig nemlig opdateret med alle de gode rabatter. På den måde kan du altid læse den nye Fleggaard avis. Det er 100% digitalt, og dermed undgås det unødige papirspild til de fysiske tilbudsaviser. Så gør noget godt for dig selv, samt for miljøet, og find dine tilbud hos os. 

Du kan også læse alle de andre store butikkers tilbudsaviser her på siden. Og hvis du hellere vil benytte din mobil til formålet, så download vores Kimbino-app. Over 100.000 andre har på nuværende tidspunkt hentet den, og vi håber du bliver den næste. Held og lykke med den nye Fleggaard tilbudsavis.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Ost
Olie
Brød
Kaffe
Chokolade
Salami
Pizza
Juice
Vin
Øl
Appelsiner
Fisk
Te
Ananas
Bourbon
Slik
Gin
Jordbær
Pasta
Chips

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER