Eksempel på tilbudsavis Avis fra butik Fleggaard gyldig fra 26/06/2019
Eksempel på tilbudsavis Dansk tilbudsavis fra butik Fleggaard gyldig fra 05/06/2019
Eksempel på tilbudsavis Grillmad - lige over grænsen fra butik Fleggaard gyldig fra 22/05/2019
Fleggaard bør med rette omtales som en af de mest kendte butikker blandt de danske forbrugere. Butikken har tilkæmpet sig en førende position på det danske marked. Fleggaard tilbyder næsten alt du behøver. Og vigtigst af alt: til superpriser! Du kan være heldig at finde det samme produkt til en bedre pris i andre butikker. Prøv derfor at søge her: Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Fakta, Føtex, Irma, Kvickly, Lidl, Meny.

Fandt du ikke hvad du søgte efter her på siden? Så prøv i stedet på butikkens officielle hjemmeside www.fleggaard.dk.

Glem alt om fysiske tilbudsaviser og benyt i stedet onlineudgaverne hos Kimbino. Du kan tjekke tilbuddene fra Fleggaard ud online, helt komfortabelt når du har tid og lyst. Slut med papirspild. Online tilbudsaviser fra Fleggaard er tilgængelige nu. Konceptet med tilbudsaviser er ikke blot en modetendens. Det er faktisk et stort skridt i kampen for miljøet og vores alles skove. Tak fordi du er en del af vores service, og ikke mindst for at du hjælper til med at beskytte miljøet.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Alle vil gerne spare tid og penge. Du har mulighed for at gøre dette via de gode tilbud fra Fleggaard og spare tid ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller ved at downloade vores app Kimbino. Så tager det kun ganske få sekunder at tjekke de allerseneste tilbud fra Fleggaard. Hilsen Kimbino.