Svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kontospørgsmål

Jer vil gerne modtage de nyeste specialtilbud via e-mail. Hvordan abonnerer jeg?

For at modtage nyhedsbreve, der indeholder de seneste tilbud på Deres yndlingsbutikker, er det nødvendigt, at De opretter en Kimbino-konto og vælger de butikker, De ønsker at blive informeret om.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding er meget enkel og hurtig:

  • De klikker bare på "Tilmelding" (i øverste højre hjørne)
  • Indtast Deres e-mail-adresse og Deres adgangskode
  • Hvis De ønsker at modtage information om de nyeste specialtilbud, skal De klikke på "Jeg ønsker at modtage nyhedsbrev og specialtilbud"
  • Klik på "Opret konto"; det var det hele :)

De kan også udfylde nogle flere oplysninger og dermed gøre os i stand til at skræddersy tilbudsavis-tilbuddet og de rabatter, De behøver. De kan også tilmelde Dem via Deres Facebook-konto ved at klikke på "Log på med Facebook".

Er tilmelding gratis?

Ja, både tilmeldingen og de nyhedsbreve, der sendes til Deres e-mail, er gratis.

Jeg har oprettet en konto, men jeg modtager ingen tilbudsaviser i min indbakke.

Kontrollér venligst, om De har valgt de butikker, De ønsker at abonnere på - De skal have butikken/butikkerne tilføjet til MINE FAVORITTER (hjerte-symbol). Det er også muligt, at der i øjeblikket ikke findes nye tilbudsaviser fra Deres yndlingsbutik(ker). Kontrollér Deres “spam”- eller "reklame"-mappe, det er muligt, at tilbudsaviserne og specialtilbuddene ligger i disse mapper.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister eller glemmer min adgangskode?

Hvis De har glemt eller mistet adgangskoden, kan De klikke på "Glemt adgangskode" (under ikonet "Log på med Facebook"). De vil da modtage en e-mail til resetting af Deres adgangskode. Kontrollér venligst Deres indbakke for yderligere instrukser.

Kan jeg skifte e-mail-adresse, efter at jeg har tilmeldt mig?

Nej, det er ikke muligt at ændre e-mail-adresse. Hvis De ønsker at bruge en ny e-mail-adresse, er De nødt til at oprette en ny konto.

Hvordan kan jeg logge ud af eller afmelde nyhedsbreve?

De kan logge ud først ved at klikke på "Min konto" og dernæst på "Log ud".

Hvis De ønsker at afmelde nyhedsbreve, kan De gøre dette ved at klikke på linket nederst på hvert nyhedsbrev.

Tilbudsaviser, rabatter og specialtilbud

Hvordan kan jeg få flere oplysninger om rabatterne, specialtilbuddene og produkterne i tilbudsaviserne?

Kimbino er ikke ansvarlig for indholdet af tilbudsaviserne, og vi har ikke yderligere oplysninger om produkter eller rabatter. For yderligere oplysninger anbefaler vi, at De besøger butikkens officielle websted.

Er det muligt at handle via Kimbino?

Nej, det er ikke muligt at købe noget på vores websteder. Kimbino fungerer hovedsageligt som browser for de nyeste tilbudsaviser fra forskellige butikker, som inspiration, inden De handler og som et værktøj til at følge de seneste rabatter fra butikkerne.

Er det muligt at downloade tilbudsaviser fra Kimbino i PDF-format?

Nej, tilbudsaviser fra Kimbino kan ikke downloades og vises i PDF-format.

Kan jeg modtage trykte tilbudsaviser i min postkasse via Kimbino?

Nej, Kimbino er ikke ansvarlig for trykning og distribution af tilbudsaviser. Denne service leveres af de individuelle butikker. Kimbino forsøger at beskytte miljøet og tilbyder derfor en grønnere, hurtigere og mere komfortabel måde at se tilbudsaviserne på - online-tilbudsaviser til enhver tid og hvor som helst.