Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Imerco Tilbudsavis Uge 29 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Imerco

Imerco tilbudsavis

Det nye Imerco katalog byder på inspirerende tilbud

3/5
Actual brochure

Er du en af de typer der bare elsker at shoppe hos isenkræmmere? Og kan du blive helt opslugt af alle de spændende varer, i så stort et omfang, at du nærmest glemmer alt om tid og sted? Så elsker du sikkert Imerco! I butikken er der nemlig rigeligt af isenkram at kaste sin kærlighed over, og netop nu er der helt nye Imerco tilbud at forelske sig i. Vanen tro har vi lagt den nye Imerco tilbudsavis op her på siden, så der er ingen undskyldning for ikke straks at tjekke den ud. Du finder den lige her

I de nye Imerco tilbud i denne uge tilbydes du blandt andet rabatpriser på bestik, køkkenmaskiner og gryder. Og det var naturligvis blot en lille forsmag på hvad der er i vente. Så skynd dig at læse den nye Imerco avis, eftersom tilbuddene allerede gælder fra 01/07/2024.

Imerco: Danmarks største isenkræmmer, med alt til boligen

Shop

Da butikskæden blev grundlagt helt tilbage i 1928, var det i første omgang som et samarbejde mellem de forskellige danske isenkræmmere. De gik simpelthen sammen for at få bedre priser på deres vareindkøb. Det viste sig at være en god idé, og ikke mindst for kunderne, som pludselig fik adgang til et meget stort vareudvalg. Og så endda til lave priser. I dag lever Imerco i bedste velgående, og har nu over 170 butikker landet over. Det var noget af en omgang, og der er derfor sjældent langt til nærmeste isenkræmmer. Tjek imerco.dk, hvis du vil finde den der er tættest på dig. 

Imerco er placeret i kategorien Hjem, have & Møbler, her på Kimbino.dk. Butikken er ikke alene om at tilhøre denne inspirerende kategori. Du kan blandt andet også finde gode tilbud fra Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus og IKEA. Men husk først og fremmest, at den nye Imerco tilbudsavis for uge 29 er landet. Så start med den.

Et kig på de gode Imerco tilbud

Assortment

I denne uge finder du som nævnt blandt andet gode tilbud på bestik og køkkenmaskiner hos Imerco. Men hvad kan du ellers typisk finde gode tilbud på, sådan når du generelt åbner et Imerco katalog? Jo, blandt andet på dette: 

  • Skal din bolig pyntes flot op med nips og dekorationsgenstande? Så finder du altid et stort udvalg i butikken. Køb blandt andet vaser, figurer, samt påske- og julepynt til højtiderne 
  • Når du skal have nye lamper, LED-lys og pærer, så kan du også snildt troppe op hos Imerco. De har nemlig et stort udvalg 
  • Og endelig kan du også købe ting til udelivet. Herunder havemøbler og krukker, samt ikke mindst terrassevarmere, så du kan sidde ude det meste af året 

Wow! Det var noget af en omgang, ikke? Det er nok bedst du lige tjekker den nye Imerco - Tilbudsavis ud.

Spar penge med grøn samvittighed

Kimbino App

Når du uge efter uge tjekker den nye Imerco tilbudsavis, samt tonsvis af andre kataloger, her på Kimbino.dk, så sparer du ikke blot penge. Nej, du vedligeholder samtidig din grønne samvittighed. For med vores digitale tilbudsaviser, undgår du at støtte de gamle fysiske af papir. Ufattelige mængder papirspild undgås dermed. Til glæde for klimaet, miljøet - og din samvittighed. 

Husk nu i øvrigt også, at vi har lanceret vores Kimbino-app. Vi er stolte over at konstatere, at over 100.000 allerede har hentet den. Skal du være den næste? Med den i hånden har du altid let adgang til det nye Imerco katalog.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Pude
Bord
Vase
Sengesæt
Håndklæde

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER