Kimbino
Kimbino
ANNONCER
XL-BYG
3/5

XL-BYG Tilbudsavis Uge 21 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
XL-BYG

XL-Byg

Nu kan du spare penge på dit byggeprojekt med de nye XL-Byg tilbud

3/5
Actual brochure

Er du i gang med det helt store byggeprojekt i dit hus eller din have? Så er du helt sikkert allerede klar over, hvor dyrt et sådan projekt ofte er. Heldigvis er der måder at spare penge på. En af de ting du kan gøre, hvis du vil spare penge, er at læse ugens XL-Byg tilbudsavis. Den nyeste er netop lanceret, og den finder du her. Bemærk at de stærke rabatter allerede gælder fra 16/05/2024.

XL-BYG er størst i Skandinavien

Shop

Med over 250 butikker er XL-BYG Skandinaviens største byggemarkedskæde. Kædens størrelse mærkes tydeligt, når du som kunde kommer forbi en af butikkerne. Professionalismen er i top, og der er byggematerialer i alle kategorier at vælge imellem. Så uanset dit byggeprojekts størrelse og omfang, så er det en god idé straks at læse den nye XL Byg tilbudsavis for uge 21. Undersøg gerne på xl-byg.dk hvornår din lokale butik holder åbent. Du finder blandt andet butikker i byer såsom Ringsted, Aarhus og Marstal

XL-BYG findes som butik under kategorien Hjem, have & Møbler. Med masser af gode rabatter i den nye XL-Byg avis synes det unødvendigt at besøge andre butikker. Skulle du dog alligevel have lyst til at tjekke andre gode rabatter ud, så se disse tilbud fra butikkerne Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, Daells Bolighus, IKEA og Illums Bolighus.

De bedste rabatter findes altid i ugens XL-Byg tilbudsaviser

Assortment

XL-BYG henvender sig både til private, som skal lave gør-det-selv projekter i huset og haven, såvel som professionelle håndværkere. Det gør de på baggrund af butikkens kæmpe vareudvalg. Du kan blandt andet købe dette i din lokale butik: 

Skal dit hus shines op med en god omgang ny maling? Så køb det hos XL-BYG. Køb både indendørs-, såvel som udendørsmaling her 
Køb også alt dit træ, og alle dine byggematerialer her. Med Skandinaviens største udvalg er der altid noget godt at finde med rabat 
Alskens andre gør-det-selv varer kan købes. Fra træbeskyttelse og elværktøj, til VVS-varer, søm og skruer samt tagrender 

Vareudvalget ovenfor er blot et ganske lille udpluk af hvad du finder i din lokale butik. Så få straks set nærmere på den nye XL-BYG - Tilbudsavis. Den gemmer helt sikkert på rabatter du kan lide.

Dine gør-det-selv projekter bliver billigere med Kimbino

Kimbino App

Gør-det-selv projekter er som bekendt dyre. Derfor er det vigtigt, at du altid husker at læse den nyeste XL tilbudsavis inden du tager ud at købe byggematerialer. For hvis du møder op i butikken, og allerede på forhånd ved hvad der er på tilbud, så sparer du hurtigt en del penge. Når du læser butikkernes tilbudsaviser her på Kimbino.dk, så skåner du samtidig miljøet, da alle aviserne er digitale. Dermed undgås de trykte tilbudsaviser, og deres afledte papirspild. 

De nyeste XL-Byg tilbudsaviser kan også altid ses i vores Kimbino-app. Med appen i hånden er det altid let at finde de bedste rabatter på byggematerialer til dine gør-det-selv projekter. Så hvad venter du på? Se straks de nye XL-Byg tilbud.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER