Alle har efterhånden hørt om XL-BYG . Det er en af de mest populære butikker på det danske marked. XL-BYG har alt hvad du behøver, og endda til superpriser! Tjek tilbuddene fra andre butikker Bauhaus, Biltema, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, VVS Eksperten! Disse butikker er konkurrenter til XL-BYG.

XL-BYG butikker kan findes i byer over hele Danmark, f.eks. i Viborg, København, Aalborg, Vejle, Hedensted, Nykøbing Falster. Har du ikke held i sprøjten, og formår du ikke at finde hvad du søger efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside her www.xl-byg.dk.

Ingen grund til at gå og vente på at posten dumper ind af brevsprækken så du kan læse tilbudsavisen fra XL-BYG. Du kan nemlig tjekke den online hos Kimbino, lige når du har lyst. Når du tjekker de seneste tilbud fra XL-BYG ud online, så er det langt mere miljøvenligt i forhold til at gøre det på den gammeldags facon via en fysisk tilbudsavis. Vi er glade for at du foretrækker onlineversionen.

Nu er det blevet let at spare penge når du shopper!

Vil du holdes opdateret på de gode tilbud fra XL-BYG? Gør det på den fornuftige måde: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller download vores Kimbino app Kimbino. Så vil du aldrig misse de gode tilbud fra XL-BYG.