Eksempel på tilbudsavis Udsalg fra butik My Home gyldig fra 09/07/2019
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik My Home gyldig fra 02/07/2019
Det er givetvis kun ganske få der ikke kender butikken My Home. Det er en af de førende butikker på det danske marked. Takket være det store udvalg hos My Home, samt de lave priser, så kan du næsten få alt hvad du behøver her. Du kan være heldig at finde det samme produkt til en bedre pris i andre butikker. Prøv derfor at søge her: Daells Bolighus, IDEmøbler, IKEA, Illums Bolighus, Ilva, Imerco, JYSK, Møblér, Sinnerup.

Ved du stadig ikke helt hvor du vil købe ind? My Home butikker kan findes i flere byer, blandt andet i København, Vejle, Aabenraa, Aalborg, Esbjerg, Frederikshavn. Havde du intet held med at finde hvad du søgte efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside www.xn--myhomembler-mgb.dk.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra My Home er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino. Beskyttelse af miljøet er ikke bare en kliché. Vi er glade for at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra My Home ud online, og altså ikke via en fysisk tilbudsavis. Rigtig mange træer bliver skånet som konsekvens af din handling.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Vil du holdes opdateret på de gode tilbud fra My Home? Gør det på den fornuftige måde: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller download vores Kimbino app Kimbino. Så vil du aldrig misse de gode tilbud fra My Home.