Kimbino
Kimbino
ANNONCER

My Home Tilbudsavis Juni 2024

ANNONCER
My Home

My Home Tilbudsavis

Har du husket at tjekke den nye My Home tilbudsavis ud? Vi har den her!

3/5
Actual brochure

Har du hørt om My Home? Hvis ikke, så må du have sovet i timen, for det er en af de absolut mest interessante møbelbutikker i Danmark. Når du handler her sprænger du nemlig ikke banken, og du kan således shine din bolig op med masser af nye flotte møbler, og så endda til fornuftige priser.

Netop nu er der My Home udsalg, og det betyder endnu flere gode tilbud på flotte billige møbler. Du kan læse meget mere om det i den nyeste My Home avis, som har tilbud der gælder fra 19/06/2024. Så står du alligevel og planlægger at købe et nyt spisebord, en ny kontorstol, eller måske endda et par nye lænestole, tja så ligger det jo lige for at gennemgå de nye My Home tilbud her.

Vil du have designermøbler til lavpriser? Så tjek My Home ud

Shop

My Home har en historie der går tilbage til 2006, så det er ikke en synderlig gammel butikskæde. Dengang påbegyndtes et lagersalgskoncept i Randers. Tanken bag konceptet var allerede dengang det samme som i dag. Det skulle være let for de danske forbrugere at købe møbler og brugskunst til fornuftige priser. Og det viste sig at være så stor en succes, at man henover årene har ekspanderet kraftigt. I dag finder du således 35 butikker landet over, og vi anbefaler dig straks at besøge xn--myhomembler-mgb.dk, såfremt du vil finde din nærmeste butik.

My Home tilhører kategorien Hjem, have & Møbler. I denne kategori er der en del andre spændende butikker, såsom Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus og IKEA. Her hos Kimbino anbefaler vi dig derfor altid at gennemgå samtlige butikkers tilbudsaviser. For hvem ved, det kan jo være en anden butik end netop My Home har tilbud på lige netop det du står og leder efter. Men start nu alligevel med at læse den nye My Home møbler tilbudsavis først.

Det er hos My Home du finder det største udvalg af møbler

Nu spørger du så måske hvilke varer du overhovedet kan købe hos My Home. Svaret på det er, at du kan købe næsten alt indenfor kategorien ‘møbler’. Her er nogle eksempler på hvad du blandt andet kan købe: 

  • Spændende møbler til spisestuen, såsom spiseborde, spisebordsæt og spisebordsstole 
  • Alt til soveværelset, såsom madrasser, senge og klædeskabe 
  • Lænestole, sofaer og meget mere 

Ja, som du nok kan se, så byder butikken altså på alt indenfor møbler. Er din interesse stillet? Så skynd dig ind og tjek den nyeste My Home tilbudsavis ud nu. Det er den klart bedste måde at danne sig overblikket over de nye My Home tilbud på. Tjek derfor straks My Home - Tilbudsavis.

Kimbino gør det let for dig at spare penge

Assortment

 

Kimbino er sat i søen for at gøre det let for dig at spare penge, og så endda på en miljøvenlig facon. For hvorfor støtte de gamle slidte fysiske tilbudsaviser? De er det rene papirspild. Benyt i stedet vores hjemmeside Kimbino.dk, eller gør ligesom over 100.000 andre, og download vores nye Kimbino! Så har du altid let adgang til de nyeste tilbudsaviser. 

Vi håber du finder lige præcis de møbler du står og mangler via den nye My Home tilbudsavis, og vi ser frem til at se dig igen her på hjemmesiden, eller i vores app.

Find alle de bedste My Home tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye My Home tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Pude
Tæppe
Kommode
Sengebord
Sofa
Lænestol
Bord
Skænk
Skrivebord
Spejl
Vase
Kontorstol
Søm
Barstol
Fodskammel
Havestole
Hjørnesofa
Loungesæt
Parasol
Skammel

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER