Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Spejder Sport Tilbudsavis Uge 28 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Spejder Sport

Spejder Sport tilbudsavis

Søger du billigt friluftstøj? Så tjek de nyeste Spejder Sport tilbud!

3/5
Actual brochure

Friluftsliv hitter blandt danskerne, og rigtig mange af os valfarter ud i den dejlige friske luft. Her ynder rigtig mange af os nu at vandre, løbe og overnatte i sheltere og telte. Er du også en af disse friluftsentusiaster? Så kender du højst sandsynligt alt til Spejder Sport. Det er nemlig en af de største danske friluftsbutikker. I øjeblikket kan du med rette lade dig friste af det nye Spejder Sport katalog. Det er nemlig lige kommet på gaden, og du finder det lige her

Hvis du snart skal på friluftstur igen, og du står og mangler udstyr til formålet, så er det bare om at komme i gang med den nye Spejder Sport tilbudsavis. Tilbuddene har nemlig været gyldige helt siden 16/06/2024.

Spejder Sport er et rent slaraffenland for friluftsentusiaster

Shop

Det store Spejder Sport udsalg 2024 er netop nu aktivt, og mon ikke det frister dig en smule? Der er i hvert fald masser af gode tilbud at kaste sig over fra denne hæderkronede gamle friluftsbutik. Spejder Sport blev faktisk grundlagt helt tilbage i det legendariske år, 1945. Det var der hvor anden verdenskrig endelig fik sin afslutning. Siden dengang har butikken udvidet markant, og i dag kan du shoppe løs i en af butikskædens 21 butikker landet over. Se en liste over samtlige butikker på spejdersport.dk

Vi har valgt at placere Spejder Sport under den kategori vi kalder Tøj, Sko & Sport. Der er andre spændende butikker i kategorien, som du eventuelt kan tjekke ud. Hvad siger du f.eks. til Magasin, Deichmann, H&M, Zalando, Intersport og Nike. Vi vil dog anbefale dig at starte ud med at tjekke de nye tilbud fra Spejder Sport ud først.

Spejder Sport har alt inden for outdoor og friluftsliv

Assortment

Det er næsten lige meget hvad du har behov for, så har denne butik alt. Altså så længe snakken falder på outdoor og friluftsliv, vel at mærke. Du kan således købe blandt andet dette i din lokale Spejder Sport: 

  • Outdoor- og friluftstøj, herunder jakker, vinterjakker, vindtætte jakker, bukser og meget mere 
  • Masser af outdoor-udstyr, herunder kompas, GPS, pandelamper og meget mere 
  • Skal du overnatte i det fri, så har du også mulighed for at købe dit næste telt her og lignende varer 

Mange af de omtalte varer kan findes på tilbud i den nye Spejder Sport tilbudsavis. Tjek derfor straks den nye Spejder Sport - Tilbudsavis.

Læs alle dine tilbudsaviser digitalt, grønt og bæredygtigt her

Kimbino App

Hvad end du søger de nyeste tilbud fra Spejder Sport, eller måske fra det lokale supermarked, så finder du alle de bedste rabatter her hos Kimbino.dk. Vi har nemlig samlet alle de store butikkers tilbudsaviser her hos os. Det er digitalt, det er grønt, og det er ikke mindst bæredygtigt! Det er noget vi alle kan stå inde for. 

Vil du hellere tjekke de gode Spejder Sport tilbud når du er på farten, så download straks vores Kimbino-app. Du vil ikke være den første til at gøre det, for over 100.000 har allerede gjort det. 

Held og lykke med din næste tur i det fri, samt med de gode besparelser.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Tøj, Sko & Sport