Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Intersport Tilbudsavis Uge 26 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Intersport

Intersport tilbudsavis

Lækre Intersport tilbud på de mest populære varer

3/5
Actual brochure

Så er der godt nyt til alle sports- og træningsfanatikere. Den nye Intersport tilbudsavis er nemlig landet. Og den er proppet med spændende tilbud på sportstøj, træningsudstyr og alt det andet du elsker at shoppe løs af. Du kan læse den spritnye Intersport avis her

Det nye Intersport katalog 2024 byder blandt andet på gode tilbud og rabatter på løbesko, tights og t-shirts. Så hvad end du skal ud at løbe, spille fodbold med vennerne, eller måske dyrke crossfit, så er der tilbud på det hele hos Intersport. 

Ugens tilbud og rabatter gælder fra 01/06/2024. Så det er bare med at få læst tilbudsavisen, så du er klar til at slå til i den lokale butik.

Køb alt dit træningsudstyr hos verdens største sportskæde

Shop

Intersport er en international kæde af sportsbutikker. De slår sig faktisk op på at være “verdens største sportskæde”, og med over 5.000 butikker verden over må man sige de også har grund til at være stolte. I Danmark er der 80 butikker, og en af de mest populære er Intersport Aalborg. Bor du dog ikke i den by? Intet problem, for der er som nævnt rigeligt med andre butikker at shoppe sportsudstyr i. Find din nærmeste butik på intersport.dk, og se også hvornår butikkerne har åbent. 

Når vi taler Intersport, så har vi med kategorien Tøj, Sko & Sport at gøre. Her finder du andre spændende butikker, blandt andet Magasin, Deichmann, H&M, Zalando, Spejder Sport og Nike. Men vent nu lidt med at tjekke samtlige sportsbutikker ud. Start stille og roligt ud med at læse den nye Intersport tilbudsavis først.

Kæmpe udvalg af sportstøj og træningsartikler

Assortment

Når du uge efter uge tjekker de nye Intersport tilbudsaviser ud, så finder du tonsvis af gode tilbud på alt der har med sport og træning at gøre. Det kan næsten være svært at få det fulde overblik over butikkens vareudvalg. Så stort er det. Vi har derfor samlet en lille liste over noget af det du kan købe hos Intersport her: 

  • Det er populært som aldrig før at løbetræne. Er det også noget du ynder? Så køb dine nye løbesko og sneakers her. Kæmpe udvalg til lave priser 
  • Køb også alt dit sportstøj her. Fra T-shirts og tights, til shorts og jakker 
  • Spiller du fodbold? Så køb dine fodboldstøvler her. Eller hvad med sæsonens sportsudstyr, såsom ski og snowboard? Tjek! Det finder du også her 

Sådan! Det er i sandhed hvad vi kalder en fed sportsbutik. Synes du ikke også? Selvfølgelig gør du det! Læs derfor straks den nye Intersport - Tilbudsavis.

Sportsudstyr kan sagtens købes på tilbud

Kimbino App

Det at købe sportstøj, fodboldstøvler og sportsudstyr kan hurtigt blive en dyr affære. Os her på Kimbino.dk ønsker dog at hjælpe dig med at spare penge. Så hver uge lægger vi den nye Intersport tilbudsavis op på siden. Det eneste du skal gøre er at læse den inden du tager forbi butikken og køber dit sportsudstyr. Gør du det, så får du et overblik over ugens tilbud og rabatter, og dermed sparer du penge. Samtidig gør du noget godt for miljøet, da du er med til at pensionere de gamle fysiske tilbudsaviser af papir. 

Vidste du i øvrigt, at du kan finde alle de store butikkers tilbudsaviser her inde? Den er god nok! Det hele er samlet her på siden, samt i vores smarte Kimbino-app. Dermed er det let som aldrig før at spare penge, dels på de gode Intersport tilbud, men også via de mange andre gode rabatter på siden.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Tøj, Sko & Sport