Kimbino
Kimbino

Illums Bolighus Tilbudsavis Uge 25 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Illums Bolighus
ANNONCER

Illums Bolighus tilbudsavis

Se alle de bedste tilbud fra det store Illums Bolighus udsalg

3/5
Actual brochure

Er du en regulær feinschmecker når det handler om møbler og boligindretning? Og ønsker du et kontemporært og stilistisk flot hjem? Så er det aldrig en dårlig idé at drøne forbi det nærmeste Illums Bolighus. Her kan du nemlig købe alle de mest eksklusive møbler. Og netop nu er det store Illum udsalg 2024 skudt i gang. Så skynd dig at tjekke det nye Illums Bolighus katalog ud her. De mange gode tilbud og rabatter, som du finder i det, løber allerede fra 04/06/2024.

Køb eksklusivt skandinavisk design hos Illums Bolighus

Shop

Vidste du at Illums Bolighus har en historie der går helt tilbage til 1925? Den er god nok. Dengang blev kæden stiftet under navnet BO. Vi skulle helt frem til 1941 før den skiftede navn til Illums Bolighus, og resten, ja, det er jo som man så klichéfyldt siger bare historie. I dag finder man således 6 butikker landet over, og endda også enkelte i vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland. De mest populære af butikkerne findes i byer såsom Kongens Lyngby og Hørsholm. Få det fulde overblik over samtlige butikker, samt deres åbningstider, på illumsbolighus.dk

Du finder i øvrigt butikken under kategorien Hjem, have & Møbler. Kategorien gemmer på andre gode tilbud, fra disse lignende butikker Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus og IKEA. Vi anbefaler dig dog at fokusere på denne uges Illums Bolighus tilbud som det første.

Køb møbler og eksklusive ting til hjemmet hos Illums Bolighus

Assortment

Det nye Illums Bolighus online katalog er netop dumpet ind, og du finder det her på siden. Traditionen tro byder det på masser af flotte og eksklusive Illums Bolighus møbler. Der er dog mere end blot det at finde i butikken. Du kan således slå dig løs, og shoppe til du segner, inden for blandt andet disse varegrupper i butikken: 

  • Køb blandt andet eksklusive møbler af skandinavisk design. Der er noget for enhver smag, så uanset om du ønsker en ny lænestol, eller måske et moderne og flot nyt bord, så finder du det her. Det er en god idé at købe løs når der årligt afholdes Illums Bolighus Black Friday, for så er priserne i denne varekategori helt i bund 
  • Butikken tilbyder også et kæmpe udvalg af belysningsvarer. Køb både lamper og pærer til udendørs, såvel som indendørs brug 
  • Slå dig også gerne løs i det store udvalg til køkkenet. Her finder du alt fra moderne gryder og pander, til flotte skærebrætter og funktionelle køkkenmaskiner 

Hos Illumsbolighus er der altså rigeligt med mulighed for at få drømmen om et moderne skandinavisk hjem opfyldt. Gennemgå derfor straks den nye Illums Bolighus - Tilbudsavis.

Eksklusivt skandinavisk design behøver ikke koste kassen

Kimbino App

De varer du kan købe hos Illums Bolighus er bestemt ikke billige. Og det bør de heller ikke være, for de er eksklusive, moderne og skiller sig ud fra mængden. Når det så er sagt, så behøver det faktisk slet ikke at koste kassen at shoppe i butikken. Husker du nemlig blot altid at besøge Kimbino.dk, med henblik på at tjekke den nye Illums Bolighus tilbudsavis ud, så sparer du hurtigt masser af penge. Du skal blot gå efter de gode rabatter. 

Du kan også tjekke alle de store butikkers tilbudsaviser ud via vores Kimbino-app. Appen er hentet over 100.000 gange, og det er vi stolte af. For ved at digitalisere samtlige butikkers tilbudsaviser, er vi med til at gøre det let for dig at spare penge, og samtidig styrke miljøet, da du let kan droppe de gammeldags trykte tilbudsaviser. 

Vi ses derfor her på siden til masser af gode Illums Bolighus tilbud.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER