Kimbino
Kimbino

Andet | Aktuelle tilbudsaviser og kataloger

Søger du efter de seneste tilbud i kategorien Andet? Så er du heldig, for du finder dem alle sammen her hos Kimbino. Tjek straks de seneste tilbudsaviser og rabatkataloger her, fra alle dine favoritbutikker.
De mest populære brands er Tupperware, BabySam, Thansen, Bravo Tours, Salling, BR, Fri BikeShop, Maxi Zoo og Plantorama, men du finder mange andre, ud over dem.

Kimbino gør det let og effektivt at planlægge sin næste indkøbstur. I øjeblikket er der hele 3 online-tilbudsaviser klar til dig i kategorien Andet. Vi har samlet det hele her! Tjek f.eks. Vidste du, at tilbud og rabatter til tider kan ændre sig, afhængigt af hvilken by butikken er placeret i? I Danmark er de mest populære indkøbsbyer København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Tjek straks de seneste tilbudsaviser fra én af byerne, eller vælg en anden by ved at søge efter den i topmenuen til højre. På denne måde får du kun tilbud fra din egen region.

Hvis du altid vil holdes up to date med de nyeste tilbud fra din favoritbutik, så download vores Kimbino-app. Den notificerer dig altid, så snart der er nye tilbudsaviser klar. Har du appen på din telefon, så er det så let som ingenting at spare penge på dine indkøb!
Join os, og lad os sammen gøre de forældede papir-tilbudsaviser til fortid! Med Kimbino har du altid de nyeste tilbud i kategorien Andet ved hånden, 24/7, og hvor end du befinder dig. Planlæg dine indkøb med os, og spar masser af penge!
ANNONCER
ANNONCER
ANNONCER