Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Humac Tilbudsavis Uge 26 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Humac

Humac tilbudsavis

Nu starter det store Humac udsalg - er du klar?

3/5
Actual brochure

Elsker du at shoppe tablets, smartphones, headsets og andet lækkert elektronik til rabatpriser? Og er du vild med alle de nyeste gadgets fra Apple? Så bør du straks tjekke den nye Humac tilbudsavis ud her. Den er nemlig decideret proppet med stærke tilbud og rabatter. Vi har vanen tro lagt kataloget op her på siden - længe før alle andre, og dermed har du let adgang til alle de bedste Humac tilbud. 

Hvad har du i vente af stærke tilbud, spørger du så måske? Tjo, der er blandt andet gode tilbud på høretelefoner fra JBL, Beats og Beoplay. Og som om det ikke var nok, så er der også stærke rabatter på forskellige udgaver af MacBook Pro. Så hvad venter du på? Læs straks den nye Humac tilbudsavis, og smut derefter forbi din lokale Humac store. OBS: Tilbuddene er gyldige allerede fra 08/06/2024.

Køb alt dit eksklusive elektronik hos Humac

Shop

Siden 1989 har du kunnet besøge de danske Humac butikker. Her forhandles der Apple-produkter, samt eksklusivt elektronik og tilbehør fra brands såsom Bang & Olufsen og Beats. Humac Aalborg er sammen med Humac Magasin nogle af de mest populære butikker at handle hos, men det er helt op til dig hvor du henvender dig. I alt finder du nemlig hele 21 butikker landet over, så der er nok at vælge imellem. 

Du kan f.eks. vælge at gå i en Humac store i andre byer såsom Frederiksberg, Aalborg, Rødovre, Vejle, Kongens Lyngby og Esbjerg. Stadig i tvivl om hvilken butik du skal vælge? Så find en komplet liste over alle butikkerne på humac.dk

Humac er listet under kategorien Elektronik. Her finder du lignende butikker såsom Elgiganten, Power, Punkt1 og Skousen. Vi anbefaler dig først at læse den nye Humac tilbudsavis, og derefter kan du med fordel læse katalogerne fra de andre butikker.

Køb din næste smartphone eller PC hos Humac

Assortment

Humac er kendt for sit store udvalg af smart elektronik. Men hvilke varer kan du egentlig finde i butikken? Vi har samlet en lille liste over udvalget her: 

  • Det er her du med fordel kan købe din næste iPhone 
  • Er det snarere en ny iPad du er ude efter, så finder du det også her i din lokale Humac store. Det samme kan siges om din næste MacBook 
  • Endelig er der også jævnligt tilbud på mobiltilbehør og headsets. Det kan du blandt andet forvente når der er Humac studiestart 2024 

Så er du til smartphones, tablets og elektronik i bred forstand, så tjek straks den nye Humac - Tilbudsavis.

Find alle de bedste Humac tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App

Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! 

Det er dog langt fra kun den nye Humac tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Du kan jo f.eks. gøre det på din nye iPhone, som du måske har købt i din lokale Humac store. Held og lykke med tilbudsjagten.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Elektronik