Kimbino
Kimbino
ANNONCER

BR Tilbudsavis Uge 30 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
BR

BR Tilbudsavis

3/5
Actual brochure
Alle danskere er velsagtens bekendte med BR. Takket være butikkens store vareudvalg, har den en af de stærkeste positioner på det danske marked.
Vareudvalget hos BR er så bredt at du stort set kan købe alt hvad du behøver her. Og priserne vil helt sikkert også appellere til dig.
Tilbagevendende samt helt spritnye tilbud, det er BR ´s domæne. her kan du finde de seneste tilbud gældende fra 01/04/2024.
Vi anbefaler at du også tjekker alle de andre gode tilbud fra øvrige butikker ud. Hvad med f.eks. Thansen, Tupperware, BabySam, Bravo Tours, Salling, Fri BikeShop, Maxi Zoo og Plantorama?

Butikkernes officielle hjemmesider kan informere dig om vareudvalg og andet vigtig information. Så fandt du ikke hvad du søgte efter hos os, så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside www.br.dk.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra BR er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino.
Beskyttelse af miljøet er ikke bare en kliché. Vi er glade for at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra BR ud online, og altså ikke via en fysisk tilbudsavis. Rigtig mange træer bliver skånet som konsekvens af din handling.

Det har aldrig været lettere at spare penge når du shopper.

De gode tilbud fra BR er så favorable, at du kan spare rigtig mange penge. Og hvad skal man så gøre for at undgå at misse de gode tilbud fra BR i fremtiden? Det er superlet: tilmeld dig vores nyhedsbrev eller download vores app Kimbino.

Find alle de bedste BR tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye BR tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Ost
Øl
Smoothie
Vækkeur
Hovedtelefoner
Kabler
Spil
Mikrofon
RAM
Batterier
Rygsæk
Kuffert
Kjole
Is
Nintendo Switch
Høretelefoner
Søm
Case
Disk
Taske

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER