Kimbino
Kimbino
ANNONCER
Deichmann
3/5

Deichmann Tilbudsavis Uge 21 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
Deichmann

deichmann tilbud

Find smarte nye sko til lavpris i den seneste Deichmann tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Hvis du er vild med sko, støvler, sneakers og alt hvad der ellers har med fodtøj at gøre, så har vi godt nyt til dig. De nye Deichmann tilbud er nemlig nu tilgængelige. Vi har som altid lagt dem op her på Kimbino.dk, så det er let at tjekke dem ud. Du finder faktisk det nye Deichmann katalog lige på vores hjemmeside. 

Det nyeste katalog er proppet med gode tilbud. Blandt andet på smarte sneakers fra Nike, Adidas og FILA. Der er dog også et væld af business- og trekking sko på tilbud til herrerne, samt højhælede sko og støvler til kvinderne. Den nye Deichmann tilbudsavis har også et større udvalg af rabatter til børnene. Så hvad venter du på? Kataloget er gyldigt allerede fra næste uge. Så skynd dig at kigge det igennem.

Vidste du at Deichmann blev grundlagt allerede i 1913?

Shop

Den er god nok! Deichmann har i sandhed en glorværdig historie bag sig, for butikskæden kom faktisk allerede til verden i Tyskland i 1913. Dog naturligvis i en noget mindre udgave end den vi kender i dag. Men alt skal jo starte et sted, og det skete som nævnt i vores naboland, Tyskland. Siden dengang er butikskæden vokset støt, og i dag findes der 26 Deichmann butikker i Danmark. Tag eventuelt et smut forbi deichmann.com. Her kan du nemlig se en liste over alle butikkerne, samt deres respektive åbningstider. 

Deichmann hører naturligt til under kategorien Tøj, Sko & Sport. Her finder du andre spændende butikker, som også har et fint udvalg af sko. Tjek f.eks. de gode tilbud ud fra Magasin, H&M, Zalando, Intersport, Spejder Sport og Nike. Var der noget der fristede? Hvis ikke, så start med at tjekke det nye Deichmann katalog ud først.

Deichmann - sko, sko og atter sko!

Assortment

Det kan næsten være overvældende at træde ind i en af de mange Deichmann butikker. Der er nemlig sko nok til at slå benene væk under selv den største sko-entusiast. Her er blot et lille udpluk af hvad du finder i butikken: 

  • Et kæmpe udvalg af sneakers og løbesko. Oplagt til de sporty og aktive typer 
  • Er du på udkig efter sko til de mere formelle og festlige lejligheder? Så tjek butikkens gigantiske udvalg af business sko og højhælede ud 
  • Husk også, at butikken ikke kun henvender sig til herrer og damer. Der er faktisk også et stort udvalg af sko til børnene 

Vi anbefaler derfor at du straks tjekker den nyeste Deichmann-tilbudsavis.

Find altid de bedste tilbud her

Kimbino App

Du søger muligvis kun efter gode tilbud på sko. Eller også søger du efter gode tilbud på det hele; lige fra sko og dagligvarer, til tøj og elektronik. Hvad end du er ude efter, så har vi det hele til dig her på Kimbino.dk. Det er nemlig her alle dine favoritbutikkers tilbudsaviser er samlet. Et sted. Digitalt. Og miljøvenligt! 

Du kan dog også altid finde den nyeste Deichmann tilbudsavis i vores smarte Kimbino-app. Det er hurtigt at downloade den, og så snart du har gjort det, mødes du af et forbløffende stort udvalg af gode tilbud. Held og lykke med din tilbudsjagt.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Tøj, Sko & Sport