Kimbino
Kimbino
ANNONCER
IKEA
3/5

IKEA Tilbudsavis Uge 22 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
IKEA

IKEA tilbudsavis

Tjek lige de nye stærke IKEA tilbud ud!

3/5
Actual brochure

Er du vild med at shoppe møbler og boligtilbehør hos IKEA? Det er ingen kæmpe overraskelse, for butikken er en af verdens største inden for sit felt. Masser af danskere elsker også at shoppe her, og ugentligt flokkes folk til butikken for at købe alskens møbler på tilbud. Og netop nu kan du med fordel drage forbi butikken. Den nye IKEA tilbudsavis er nemlig på gaden. Og den er fuld af gode rabatter. Så læs den straks på vores hjemmeside. 

I øjeblikket er der gode ikea.com tilbud på blandt andet senge, madrasser og lænestole. Det kan du naturligvis læse mere om i den nye IKEA avis. Den er i øvrigt gældende fra og med næste uge, så skynd dig at få den kigget igennem.

IKEA: Den ultimative boligbutik

Shop

IKEA åbnede sin første butik i Sverige i 1958, mens vi i Danmark skulle vente til 1969 med at opleve butikskædens magi på de hjemlige breddegrader. I dag er kæden repræsenteret over det meste af verden, og det er i sandhed den ultimative boligbutik. I de senere år er IKEA online webshoppen også blevet yderst populær, og den kan du tilgå på ikea.com, hvor du også kan se en liste over adresserne til de fem danske butikker. 

Nogle af de byer, hvor butikken er repræsenteret her til lands, er i øvrigt . Rent praktisk har vi kategoriseret IKEA under Hjem, have & Møbler. Trænger du til inspiration fra andre lignende butikker? Så tjek de nyeste rabatter fra butikker såsom  Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus og Illums Bolighus. Det mest fornuftige er dog klart, hvis du læser den nye IKEA tilbudsavis først.

Du kan blandt andet købe dette hos IKEA

Assortment

IKEA er virkelig en kæmpe butikskæde. Når du handler her, så kan du ud over at købe møbler og boligartikler også få en bid mad at spise i restauranten, samt lade ungerne slå sig løs i legelandet. Vi har samlet en liste over nogle af de varer du kan købe i butikken: 

  • Der er altid gode IKEA tilbud på møbler. Og det naturligvis inden for samtlige kategorier. Fra lænestole og sofaer, til spiseborde og stole 
  • Skal din bolig shines op med lækker belysning? Så slå dig løs i belysningsafdelingen. Her kan du blandt andet købe smarte LED-pærer 
  • Og så er der alt det andet; fra senge og madrasser, til køkkener og havemøbler 

Man kan som nævnt rolig konstatere, at dette er den ultimative boligbutik. Og så er priserne endda altid ganske respektable. Forvent i øvrigt at se masser af gode rabatter til det kommende store IKEA udsalg 2024. 

Så sæt dig straks sammen med resten af familien, og lad jer inspirere af den nye IKEA-tilbudsavis.

 

På udkig efter gode IKEA tilbud? Du finder dem altid her

Kimbino App

Det er her hos Kimbino.dk at du altid finder de bedste IKEA tilbud. Og ikke blot det, for vi har faktisk samlet alle de bedste tilbudsaviser, fra samtlige store danske butikker, på vores overskuelige side. Det er let, digitalt og ikke mindst miljøvenligt. For du undgår dermed helt at støtte op om de trykte ressourcetunge tilbudsaviser. 

Vil du helst læse de nyeste IKEA tilbudsaviser hver uge på din mobil? Så har vi også løsningen til det behov. Benyt blot den nye Kimbino-app. Med over 100.000 downloads har den allerede gået sin sejrsgang. Så hent den straks, og kom i gang med at spare penge på dine indkøb.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER