Alle danskere er velsagtens bekendte med IKEA. Takket være butikkens store vareudvalg, har den en af de stærkeste positioner på det danske marked. Et stort udvalg af højkvalitetsvarer til stærke priser - det er normen hos IKEA. Hos IKEA finder du altid det du søgte. Vi anbefaler at du også tjekker alle de andre gode tilbud fra øvrige butikker ud. Hvad med f.eks. Daells Bolighus, IDEmøbler, Illums Bolighus, Ilva, Imerco, JYSK, My Home, Møblér, Sinnerup?

Hvis du vil købe ind hos IKEA, så kan du besøge butikkerne i følgende byer: Aalborg, Odense, Taastrup . Tilbyder hjemmesiden her dig ikke alt hvad du søgte efter? Det beklager vi naturligvis. Men tab ikke modet. Vores fokus er på tilbudsaviser, men søger du efter noget mere specifikt om en butik, så besøg dennes officielle hjemmeside her www.ikea.com.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra IKEA er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino. Beskyttelsen af miljøet er vores højeste prioritet. Derfor er vi yderst glade for, at du synes at foretrække onlineversionen af tilbudsavisen fra IKEA i stedet for den fysiske version.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Alle vil gerne spare tid og penge. Du har mulighed for at gøre dette via de gode tilbud fra IKEA og spare tid ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller ved at downloade vores app Kimbino. Så tager det kun ganske få sekunder at tjekke de allerseneste tilbud fra IKEA. Hilsen Kimbino.