Kimbino
Kimbino
ANNONCER

Tupperware Katalog Juni 2024

ANNONCER
Tupperware

Tupperware magasin

Find masser af inspiration i det seneste Tupperware katalog

3/5
Actual brochure

Med Tupperware får du masser af spændende og inspirerende produkter, til opbevaring og produktion af mad. Lige nu har vi de bedste Tupperware 2024 tilbud klar til dig, her på Kimbino.dk

Lad dig inspirere af det seneste Tupperware magasin 

I det seneste katalog fra Tupperware, som er gyldigt fra 24/06/2024, finder du et væld af spændende produkter. Og så endda til skarpe tilbudspriser. Vi har samlet en række af tilbuddene for dig her, så du på forhånd ved hvad du kan finde i kataloget: 

  • Flotte og effektive bøtter og beholdere, til at sænke madspildet: I det seneste Tupperware katalog er der masser af gode tilbud på bøtter og beholdere, som du kan opbevare din mad i over længere perioder. På den måde kan du gemme rester til dagen efter, og dermed sænke madspildet, og bidrage positivt til miljøet 
  • Målebægere og bagesæt: Du finder også masser af stærke tilbud på alverdens målebægere, så du kan finde den helt rette mængde af mel, sukker osv., samt bagesæt som gør det lettere for dig, at bage brød og bagværk 
  • Opbevaringssæt: Endelig er der også masser af gode tilbud på opbevaringssæt. Brug modulsættene til opbevaring af pasta, cornflakes, mel og meget mere. Kun fantasien sætter grænser her 

De seneste Tupperware tilbud gælder i perioden 24/06/2024 - 30/06/2024. Så skynd dig at gennemgå kataloget, og se så om der ikke også er noget for dig på tilbud. 

Tupperware er kendt verden over 

I over 70 år har Tupperware tilbudt effektive og spændende produkter, som gør opbevaring og produktion af mad lettere og sjovere. Konceptet bag brandet er ret unikt, i og med lokale konsulenter står for fremvisningen og salget af produkterne. På verdensplan findes der i dag over 3.000.000 konsulenter, fordelt over 81 lande, og der afholdes over 12,5 millioner Tupperware demonstrationer årligt. Tupperware er noteret på New York Stock Exchange, og omsætter årligt for næsten 2 milliarder USD. 

Du kan læse meget mere om Tupperware på tupperware.dk, og her kan du også læse om muligheden for selv at blive konsulent for brandet. 

Kæmpe vareudvalg hos Tupperware 

Hos Tupperware finder du et kæmpe udvalg af plasticbaserede produkter, der gør opbevaring og produktion af mad lettere og sjovere. Du kan blandt andet købe følgende hos Tupperware: 

  • Bøtter og beholdere til opbevaring af mad 
  • Maskiner til produktion af mad, blandt andet blendere 
  • Målebægere der gør det muligt at dosere korrekt 

Tjek den nyeste Tupperware - Tilbudsavis ud nu her. Så er du sikret, at du finder de bedste Tupperware tilbud

Drop de trykte tilbudsaviser, og hent dem i stedet digitalt hos Kimbino 

Kimbino.dk kan du træffe det miljøvenlige valg, og hente alle dine tilbudsaviser digitalt, og samtidig droppe de miljøfjendtlige trykte tilbudsaviser. Så gør noget godt for miljøet, og gør det til en vane at tjekke alle de gode tilbud ud her. Så sparer du samtidig penge, hver gang du handler! 

Foretrækker du i stedet at tjekke tilbudsaviserne ud på din mobil mens du er på farten, så brug blot vores Kimbino app. 

Husk i øvrigt at tjekke andre gode tilbud ud fra lignende butikker såsom  Thansen, BabySam, Bravo Tours, Salling, BR, Fri BikeShop, Maxi Zoo og Plantorama.

Find alle de bedste Tupperware tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Tupperware tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER