Kimbino
Kimbino

Hjem, have & Møbler | Aktuelle tilbudsaviser og kataloger

I kategorien Hjem, have & Møbler finder du altid de seneste rabatter og tilbudsaviser fra alle dine favoritbutikker i Danmark. Butikkerne byder altid på nye gode tilbud, så tjek dem straks ud.
Glem nu ikke at tjekke alle de mest populære brands ud såsom Stark, Silvan, JYSK, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem & fix, Davidsen, XL-BYG, IKEA og Imerco, samt mange andre.

Kimbino gør det let og effektivt at planlægge sin næste indkøbstur. I øjeblikket er der hele 3 online-tilbudsaviser klar til dig i kategorien Hjem, have & Møbler. Vi har samlet det hele her! Tjek f.eks. Vidste du, at tilbud og rabatter til tider kan ændre sig, afhængigt af hvilken by butikken er placeret i? I Danmark er de mest populære indkøbsbyer København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Tjek straks de seneste tilbudsaviser fra én af byerne, eller vælg en anden by ved at søge efter den i topmenuen til højre. På denne måde får du kun tilbud fra din egen region.

Hvis du altid vil holdes up to date med de nyeste tilbud fra din favoritbutik, så download vores Kimbino-app. Den notificerer dig altid, så snart der er nye tilbudsaviser klar. Har du appen på din telefon, så er det så let som ingenting at spare penge på dine indkøb!
Tak fordi du valgte Kimbino. Nu kan du trygt glemme alt om de gamle tilbudsaviser af papir. For med Kimbino har du let adgang til tilbud i kategorien Hjem, have & Møbler 24/7, lige når det passer dig. Og samtidig skåner du miljøet, og sparer papir. Fedt, ikke?
ANNONCER
ANNONCER
ANNONCER