Kimbino
Kimbino
Fakta
3/5

Fakta tilbudsavis uge 09

Fakta tilbudsavis

Det tager kun 5 minutter at læse den nye Fakta tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Kan du huske Faktas TV-reklamer? Dem med “det tager kun 5 minutter at handle hos Fakta, men vi vil så gerne have at du bliver lidt længere”. Det gør du helt sikkert, for de blev lidt af en landeplage da de løb over de danske TV-skærme. Du kender sikkert også til Fakta på grund af deres lave priser, og det er sikkert også derfor du ofte vælger at købe ind her. Planlægger du at handle i butikken i denne uge, så har vi godt nyt til dig. Den nyeste Fakta avis er nemlig på gaden, og du kan læse den på vores hjemmeside. 

Fakta tilbudsavisen for næste uge byder traditionen tro på masser af gode tilbud på fødevarer. Og naturligvis i samtlige kategorier. Men hvornår mon du kan få glæde af de gode tilbud, spørger du så måske. Jo, det kan du fra og med næste uge. Så skynd dig ned forbi din lokale butik.

Fakta er kvalitetsdiscount som vi kender det bedst

Shop

Siden den første Fakta åbnede i 1981, dengang under navnet Dansk Discount A/S, har pilen kun vendt én vej for supermarkedskæden. Opad. Året efter, i 1982, skiftede supermarkedskæden navn til Fakta, og det er som nævnt gået rigtig godt for kæden siden. I dag findes der således hele 370 butikker, fordelt over hele Danmark, og du kan finde en liste over dem alle, samt deres åbningstider, ved at besøge fakta.dk.

Du finder i øvrigt naturligvis Fakta i kategorien Supermarked. Kategorien byder på et væld af andre spændende butikker. Så tjek straks de andre gode tilbud ud fra  Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Meny. Det bedste er dog nok hvis du starter med at læse de nye Fakta tilbud først.

Skal du handle ind? Fakta har (stort set) alt du behøver

Assortment

Fakta er som bekendt en discountbutik. Som du ved, så byder discountbutikker på et lidt mindre udvalg af varer i forhold til de store supermarkeder. På trods af det, så kan du dog stadig regne med at finde langt det meste du står og mangler når du handler hos Fakta. Du finder således blandt andet dette i butikken:

  • Lækre friske fødevarer. Fra frugt og grønt og mejerivarer, til brød og kager samt chips og snacks 
  • Et kæmpe udvalg af øl og vand 
  • Hver uge finder du også spændende tilbud på nonfood. Det kunne f.eks. være elektronik og tøj 

Så hvad venter du på? Tjek straks den nye Fakta ugeavis. Der er nemlig masser af gode grunde til at gøre dit indkøb her. Og det er altså tilfældet uanset om du er ude efter fødevarer eller nonfood. Tjek derfor straks Fakta-tilbudsavis.

Drop de fysiske tilbudsaviser og læs dem i stedet hos Kimbino

Hos Kimbino finder vi de gamle fysiske tilbudsaviser oldnordiske. De fylder ekstremt meget i postkassen, og så sviner de ikke mindst helt gevaldigt, og fører til unødigt papirspild. Vi har derfor gjort det let for dig at finde den nyeste Fakta tilbudsavis digitalt. Du skal blot gemme vores side Kimbino.dk. Så har du let adgang til ikke blot Faktas nyeste tilbud, men også alle de andre gode tilbud, fra de andre store danske butikker.

Vil du hellere tjekke tilbudsaviserne ud på din mobil? Intet problem, du skal blot gøre som over 100.000 andre, og hente vores spritnye Kimbino!

Vi håber du får glæde af Faktas tilbudsavis for uge 09, og vi håber du sparer en masse penge.

Find alle de bedste Fakta tilbud her - det er let og digitalt

Kimbino App
Her på Kimbino.dk har vi samlet alle de store butikkers tilbudsaviser digitalt. Det gør det let for dig at danne dig et overblik over de bedste tilbud, og dermed kan du spare penge. Samtidig er det miljøvenligt, i og med de trykte tilbudsaviser kan spares væk. Dermed undgås en hel masse papirspild. Lækkert! Det er dog langt fra kun den nye Fakta tilbudsavis du kan se her på siden. Tjek samtlige butikkers kataloger ud her på siden, eller benyt måske i stedet den nye Kimbino-app. Held og lykke med tilbudsjagten.
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

Følg

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
Fakta

Tilmeld dig og nyd fordelene.