Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Fakta gyldig fra 13/06/2019
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Fakta gyldig fra 06/06/2019
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Fakta gyldig fra 30/05/2019
Det er givetvis kun ganske få der ikke kender butikken Fakta. Det er en af de førende butikker på det danske marked. Blandt forbrugerne er Fakta ultrakendt for deres store vareudvalg og stærke priser. Et stort flertal af kunderne kan få nærmest alt hvad de behøver her. Hvis du vil sammenligne priser, så tjek tilbuddene fra disse butikker Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Fleggaard, Føtex, Irma, Kvickly, Lidl, Meny.

Fakta har butikker i adskillige byer over hele Danmark. Hvor præcis, spørger du måske? Du kan f.eks. finde butikken i København, Aalborg, Esbjerg, Odense, Vejle, Viborg. Fandt du ikke hvad du søgte efter her på siden? Så prøv i stedet på butikkens officielle hjemmeside fakta.dk.

Fysiske tilbudsaviser er fortid. Den miljøvenlige og mere praktiske æra er over os, og det betyder at du meget lettere kan tjekke online-tilbudsaviser fra Fakta ud via Kimbino. Beskyttelsen af miljøet er vores højeste prioritet. Derfor er vi yderst glade for, at du synes at foretrække onlineversionen af tilbudsavisen fra Fakta i stedet for den fysiske version.

Det har aldrig været så let at spare penge via specialtilbud.

Synes du også det er svært at holde dig opdateret på de gode tilbud fra Fakta når du også skal have tid til arbejde, familie osv.? Så gør tingene anderledes: Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller download Kimbino appen Kimbino. Så er du sikret let adgang til alle de gode tilbud fra Fakta.