Black Friday 2019 står for døren - er du klar til at gå shopping-bonanza?

I løbet af de senere år har Black Friday udviklet sig til en af de helt store shopping-dage i Danmark. Dankortene gløder for alvor på dagen, og der handles julegaver til den helt store guldmedalje. Sidste år, på Black Friday 2018, blev der ifølge Nets handlet for hele 1,94 milliarder kroner på dagen.
Men konceptet Black Friday stammer slet ikke fra Danmark. Nej, det var søreme i USA det hele startede. Det var der nok mange af jer der allerede vidste, eller havde gættet. Allerede tilbage i 1960’erne begyndte man at bruge ordet Black Friday, som en beskrivelse for hvor omfattende startskuddet til julehandlen var, når den gik i gang på fredagen efter thanksgiving. Det var i den amerikanske by Philadelphia, at udtrykket for første gang gjorde sig bemærket, og fra omkring 1975 begyndte man aktivt at benytte udtrykket over resten af USA. Og siden dengang er Black Friday kun blevet stadig mere populært, år efter år. Og nu også i Danmark.

Black Friday 2019 kommer bestemt ikke til at gå stille af sig. Heller ikke her på kimbino.dk. Vi vil således have masser af spændende artikler i perioden op til fredag d. 29. november, som er datoen for årets Black Friday. Det er også her på kimbino.dk, at du kommer til at få masser af frække og attraktive tilbud, fra alle de butikker du elsker at handle hos. Blandt andet Elgiganten, Power, Matas, Jem & Fix og mange andre. Så hvorfor ikke gøre dig klar i god tid? Vi anbefaler dig allerede nu at notere hvilke spændende varer du vil holde øje med på tilbud til Black Friday 2019. Og hold så godt øje med siden her, for det er her vi vil annoncere alle de bedste tilbud i takt med at de løber ind.
Vi ses til Black Friday 2019!