KimbinoKimbino

Påske 2021

Alle tilbudsaviser
Der er p.t. ingen tilgængelige tilbudsaviser.

Påsken står for døren, og traditionen tro er det tid til at vi alle samles med familien under hyggelige forhold. Der skal naturligvis købes ind til de dejlige påskefrokoster, og heldigvis kan det gøres på tilbud. Du skal blot gennemgå supermarkedernes påske-tilbudsaviser. De er propfyldte med stærke rabatter og tilbud, så gå endelig ikke glip af dem. Du finder alle tilbudsaviserne lige her.

Vidste du i øvrigt, at påsken er en af de tider på året, hvor danskerne handler allermest ind? Den er god nok, og man forstår det egentlig godt. For påsken er en af vores vigtigste højtider, og det skal naturligvis fejres. Med påskeæg, chokolade, samt alt det andet lækre mad vi forbinder med denne hyggelige højtid. Kast dig derfor straks over alle tilbudsaviserne, og gå så på jagt efter de gode tilbud.

God påske!

Flere tilbudsaviser

Sådan fejres påsken verden over

 • Sådan fejres påsken verden over
  I Storbritannien finder hele 10% af årets salg af chokoladeprodukter sted i påsken. Det er samtidig den tid på året, hvor der sælges absolut mest slik.
 • Sådan fejres påsken verden over
  Amerikanerne sender hvert år hele 43 millioner påskebreve og lykønskninger afsted til venner og familie.
 • Sådan fejres påsken verden over
  Hvert år på langfredag er traditionen i Bermuda, at der flyves med hjemmelavede drager.
 • Sådan fejres påsken verden over
  I Finland klæder børnene sig hvert år til påske ud som hekse. Traditionen tro får de udklædte børn påskeæg af folk på gaden.
 • Sådan fejres påsken verden over
  I Israel, hvor Jesus siges at være blevet korsfæstet, marcherer folk traditionen tro den samme rute som Jesus tog, på dagen for hans korsfæstelse.
Kimbino
Luk
mælksmørostsalamivinyoghurtølægoliekaffe