Matas
3/5

Matas Brovst Tilbudsavis Uge 40

ANNONCER
ANNONCER

Matas Brovst Tilbudsavis

3/5
Actual brochure
Alle danskere er velsagtens bekendte med Matas. Takket være butikkens store vareudvalg, har den en af de stærkeste positioner på det danske marked. Du kan købe stort set alt hvad du behøver til superpriser hos Matas. Matas har ofte specialtilbud. Det seneste tilbud, gældende fra 22/09/2022, kan ses her her.

Hvis du vil købe ind hos Matas, så kan du besøge butikkerne i følgende byer: Frederiksberg, Sønderborg, Silkeborg, Roskilde, Holstebro . Har du ikke held i sprøjten, og formår du ikke at finde hvad du søger efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside her www.matas.dk.

For det første undgår vi forurening og spild. Samtidig er tilbudsaviserne logisk sorterede og lette at finde rundt i. Og endelig har du altid med Kimbino ved hånden let adgang til dine favorit tilbudsaviser. Alt du behøver er din telefon. Disse fordele gør det langt mere attraktivt at tjekke de seneste tilbud fra Matas. Du bidrager positivt til miljøet når du tjekker de seneste tilbud fra Matas online, i stedet for via fysiske tilbudsaviser.

Vil du spare penge? Søg efter varer på tilbud. Det vil du hurtigt kunne høste frugten af.

Det har aldrig været så let at holde dig opdateret på de seneste tilbud fra Matas. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller downloade vores app Kimbino. På den måde misser du aldrig de gode tilbud fra Matas. Hilsen Kimbino.

ANNONCER
ANNONCER

Matas gemme steder i byen Brovst

Kilde: here.com

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Kosmetik

Følg

Butikker

Share

Kimbino
Luk
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
Luk
Matas
Matas