Jem & fix
3/5

Jem & fix Frederiksværk Tilbudsavis Uge 49

ANNONCER
ANNONCER

Jem & fix Frederiksværk Tilbudsavis

3/5
Actual brochure
Alle danskere er velsagtens bekendte med Jem & fix. Takket være butikkens store vareudvalg, har den en af de stærkeste positioner på det danske marked. Jem & fix har alt hvad du behøver, og endda til superpriser! Vi anbefaler at du også tjekker alle de andre gode tilbud fra øvrige butikker ud. Hvad med f.eks. Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, VVS Eksperten, XL-BYG?

Hvis du vil købe ind hos Jem & fix, så kan du besøge butikkerne i følgende byer: Aarhus, Kolding, Nykøbing M, Aalborg, Faaborg . Har du ikke held i sprøjten, og formår du ikke at finde hvad du søger efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside her www.jemogfix.dk.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra Jem & fix er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino. Beskyttelsen af miljøet er vores højeste prioritet. Derfor er vi yderst glade for, at du synes at foretrække onlineversionen af tilbudsavisen fra Jem & fix i stedet for den fysiske version.

Hvordan kan du begynde at spare penge? Ved at finde butikkernes gode tilbud og lave priser!

Alle vil gerne spare tid og penge. Du har mulighed for at gøre dette via de gode tilbud fra Jem & fix og spare tid ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller ved at downloade vores app Kimbino. Så tager det kun ganske få sekunder at tjekke de allerseneste tilbud fra Jem & fix. Hilsen Kimbino.

ANNONCER
ANNONCER

Jem & fix gemme steder i byen Frederiksværk

Kilde: here.com

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Følg

Til butikken

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
Jem & fix
Jem & fix