Stark
3/5

Stark Holbæk Tilbudsavis Uge 49

ANNONCER
ANNONCER

Stark Holbæk Tilbudsavis

3/5
Actual brochure
Hvem kender dog ikkeStark! Takket være butikkens fremragende udvalg af varer og gode tilbud, har den tilkæmpet sig en førende rolle på det danske marked! I Stark er det højst usandsynligt, at du ikke kan få den vare du står og mangler. Samtidig sparer du endda også penge i butikken. Butikken Stark har ofte specialtilbud. Deres seneste tilbud, gældende fra 12/11/2022, kan ses her her. Tag også et kig på tilbuddene fra disse butikker Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, VVS Eksperten, XL-BYG. Det kan jo være du er heldig at finde de samme produkter til bedre priser.

Stark butikker kan findes i byer over hele Danmark, f.eks. i Aarhus, Aarhus C, Frederiksværk, Odder, Sønderborg. Har du ikke held i sprøjten, og formår du ikke at finde hvad du søger efter? Så besøg i stedet butikkens officielle hjemmeside her www.stark.dk.

Fysiske tilbudsaviser er fortid. Den miljøvenlige og mere praktiske æra er over os, og det betyder at du meget lettere kan tjekke online-tilbudsaviser fra Stark ud via Kimbino. Vidste du, at du let kan bidrage positivt til miljøet? Hvordan helt præcist, spørger du måske. Ved at droppe de fysiske tilbudsaviser fra Stark, og i stedet benytte dig af de digitale!

Nu er det blevet let at spare penge når du shopper!

De gode tilbud fra Stark er så favorable, at du kan spare rigtig mange penge. Og hvad skal man så gøre for at undgå at misse de gode tilbud fra Stark i fremtiden? Det er superlet: tilmeld dig vores nyhedsbrev eller download vores app Kimbino.

ANNONCER
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Følg

Til butikken

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
Stark
Stark