Meny
3/5

Meny Herning Tilbudsavis Uge 49

ANNONCER
ANNONCER

Meny Herning Tilbudsavis

3/5
Actual brochure
Hvem kender dog ikkeMeny! Takket være butikkens fremragende udvalg af varer og gode tilbud, har den tilkæmpet sig en førende rolle på det danske marked! Takket være det store udvalg hos Meny, samt de lave priser, så kan du næsten få alt hvad du behøver her. Disse butikker Abc Lavpris, Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Fakta, Fleggaard, Føtex, Irma, Kvickly vil muligvis også overraske dig med deres yderst favorable priser.

Hvis du vil købe ind hos Meny, så kan du besøge butikkerne i følgende byer: Aalborg, Næstved, Hadsund, Holbæk, Silkeborg . Søgte du efter noget der ikke var tilgængeligt på vores hjemmeside? Så prøv i stedet butikkens officielle hjemmeside meny.dk.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra Meny er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino. Online tilbudsaviser fra Meny er tilgængelige nu. Konceptet med tilbudsaviser er ikke blot en modetendens. Det er faktisk et stort skridt i kampen for miljøet og vores alles skove. Tak fordi du er en del af vores service, og ikke mindst for at du hjælper til med at beskytte miljøet.

Har du svært ved at tro på, at det er let at spare penge når du shopper? Kom og se.

Vil du holdes opdateret på de gode tilbud fra Meny? Gør det på den fornuftige måde: Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller download vores Kimbino app Kimbino. Så vil du aldrig misse de gode tilbud fra Meny.

ANNONCER
ANNONCER

Meny gemme steder i byen Herning

Kilde: here.com

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Følg

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
Meny
Meny