false
Kimbino
Kimbino
WhiteAway
3/5

WhiteAway Tilbudsavis Uge 49 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER

WhiteAway tilbudsavis

Smut forbi din lokale WhiteAway butik for et godt tilbud

3/5
Actual brochure

Når familien Danmark skal ud at købe nye hårde hvidevarer, så har der siden 2008 været en ny og stor spiller på markedet at vælge. Vi taler naturligvis om WhiteAway. Rigtig mange danskere har siden dengang handlet her. Og det forstår man til fulde, for udvalget er overraskende stort. Her kan man købe alt fra nye køleskabe og frysere, til ovne og opvaskemaskiner. Det hele er mixet sammen med et fornuftigt prisleje, som prikken over i’et. Netop nu kan den nye WhiteAway tilbudsavis læses her. Gør det straks, for den er spækket med gode WhiteAway tilbud. 

Lad os i øvrigt minde dig om, at rabatterne gælder fra 29/11/2023. Så afsted med dig, inden alle de gode tilbud er revet af hylderne.

Der er sjældent langt til de nærmeste WhiteAway butikker

Shop

Har du overvejet hvad navnet WhiteAway egentlig betyder? Hvis du har, så forstår vi det i den grad. For det er et lidt sjovt navn, ikke? Svaret på spørgsmålet er i øvrigt, at det står for “white goods”, som er den engelske betegnelse for hårde hvidevarer, og “right away”, som indikerer, at du kan få dine varer “med det samme”. Her er der med andre ord tale om en butik, hvor du med det samme kan få dine hårde hvidevarer leveret. Og det er ikke ren salgsgas. For butikken har i den grad hurtig levering, når du bestiller online. Faktisk er den nærmeste WhiteAway butik dit lokale posthus. For der findes ingen fysiske butikker. Læs meget mere om webshoppen på whiteaway.com

WhiteAway tilhører kategorien Elektronik. Andre gode butikker i kategorien tæller blandt andet Elgiganten, Humac, Power, Punkt1 og Skousen. Vi synes dog du skal læse den nye WhiteAway tilbudsavis først.

Brug for nye hårde hvidevarer? Køb dem her!

Assortment

WhiteAway er en af de største butikker når vi taler hårde hvidevarer. Særligt i perioden når der afholdes WhiteAway Black Friday er der godt gang i webshoppen. Her sænkes priserne nemlig markant. Men hvad kan du egentlig købe i butikken? Vi har lavet en mindre liste over vareudvalget her: 

  • Når du skal have ny fryser eller køleskab, måske endda et fancy nyt amerikanerkøleskab, så er det de gode WhiteAway tilbud du skal overveje 
  • Brug for et nyt komfur eller ovn? Eller hvad med et nyt sæt kogeplader eller en mikrobølgeovn? Det hele kan købes her. Og så endda til discountpriser 
  • Er du træt af at skulle tage den store opvask, dag efter dag? Måske er en ny opvaskemaskine løsningen? Du finder et stort udvalg af dem her 

Mon den nye WhiteAway - Tilbudsavis gemmer på gode rabatter på det du står og mangler? Find straks ud af det!

Hårde hvidevarer er dyre… Men der er en løsning

Kimbino App

At købe et nyt amerikanerkøleskab, en ny fryser, eller måske en fancy ny opvaskemaskine er hundedyrt. Eller, sådan er det i hvert fald normalt. Men hvem siger det skal være sådan? Ikke os, her på Kimbino.dk i hvert fald! Vi har lagt den nyeste WhiteAway tilbudsavis op på siden. Samtidig kan du finde alle de andre store butikkers tilbudsaviser her. Læs dem, og spar dermed penge når du handler. Det er i øvrigt godt for miljøet, da vi dermed undgår de fysiske tilbudsaviser af papir. 

Vi vil også gerne slå et slag for vores spritnye Kimbino-app. Her kan du også finde de gode WhiteAway tilbud. Og så endda når du er på farten. Gør som over 100.000 andre danskere, og hent den straks.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Andre butikker i kategorien Elektronik

Følg

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino

Der er ingen afdelinger

Tilmeld dig og nyd fordelene.