false
Kimbino
Kimbino
ØnskeBørn
3/5

ØnskeBørn Tilbudsavis Uge 49 + Næste Uges Tilbud

ANNONCER
ANNONCER

ØnskeBørn tilbudsavis

På udkig efter legetøj? Tjek den nye ØnskeBørn tilbudsavis!

3/5
Actual brochure

En af de helt store poster på danskernes budget, er helt klart udgifterne til babyerne og børnene. Man siger ofte, at det koster godt en million kroner at opfostre et barn fra 0-18 år, og det er næppe helt forkert. For det er super dyrt at købe alt det legetøj, udstyr og andet som den lille ny har behov for. Men hvem siger egentlig, at det nødvendigvis skal være så dyrt? Ikke os i hvert fald! For hvis du gør det til en vane altid at tjekke de gode ØnskeBørn tilbud her på siden, så kan du hurtigt spare masser af penge på denne udgiftspost. 

Du skal heldigvis ikke gå og vente alt for længe på at finde de gode rabatter. Ugens ØnskeBørn katalog er nemlig netop lanceret. Og hvilket et af slagsen! Det er i den grad fyldt med gode tilbud og rabatter. Barnevogne, gyngeheste og børnetøj. Det er blot noget af det du finder på tilbud i denne uge. Skynd dig derfor at læse hele kataloget her. Har du i øvrigt lagt mærke til gyldigheden af tilbuddene? Hvis ikke, så lad os venligt minde dig om, at de har været gyldige helt siden 29/11/2023.

Billigt legetøj, børnetøj og babyudstyr - du finder det hele hos ØnskeBørn

Shop

ØnskeBørn har tilbudt stærke priser på baby- og børneudstyr helt siden 2001. I dag har kæden udvidet markant, og du finder derfor hele 25 af deres butikker landet over. Er der mon en i nærheden af dig og din baby, eller dit barn? Godt spørgsmål! Du kan let finde ud af det ved at klikke dig ind på onskeborn.dk

ØnskeBørn er naturligvis at finde under kategorien Andet. Her finder du andre spændende butikker såsom Thansen, Tupperware, BabySam, Bravo Tours, Aliexpress og Zooplus. Tjek dog som det første ØnskeBørn katalog December 2023.

Her finder du nærmest alt til babyer og børn

Assortment

Hvis du allerede har tjekket de nyeste ØnskeBørn tilbud ud, så kan du allerede se hvor stort deres vareudvalg er. Og den er god nok. ØnskeBørn har nemlig tonsvis af varer at vælge imellem for nye forældre. Her er blot et udpluk af varesortimentet: 

  • Køb alt det baby- og børnetøj du har brug for her. Det hele er samlet i én og samme butik 
  • Det er også her du gør klogt i at købe din babys nye flotte barnevogn 
  • Og intet barn uden legetøj. Så selvfølgelig skal du også forkæle dit barn med det. Heldigvis finder du også det her 

Mon ikke det derfor er en god idé at du tjekker det nye ØnskeBørn - Tilbudsavis?

Køb billigt ind til barnet, og skån samtidig miljøet med Kimbino

Kimbino App

Hos Kimbino vil vi hjælpe dig med at spare penge, på en bæredygtig og grøn facon. Det gør vi ved at samle alle de store butikkers tilbudsaviser ét samlet sted. Digitalt, og dermed miljøvenligt. Vi ved at det kan koste dig rigtig mange penge at købe ting til din baby og dit barn, og derfor er det vigtigt at du altid tjekker de nye ØnskeBørn tilbudsaviser ud her på siden. Så får du let et overblik over tilbuddene og rabatterne, og på den måde sparer du penge. Så opret straks en bruger hos os. 

Du kan læse tilbudsaviserne på to måder: enten her på Kimbino.dk, eller også via vores Kimbino-app. Over 100.000 har allerede downloadet appen, så hvad venter du på? Sæt i gang!

ANNONCER
ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER

Følg

Butikker

Share

Kimbino
mælk
smør
ost
salami
vin
yoghurt
æg
øl
olie
kaffe
Kimbino
ØnskeBørn

Tilmeld dig og nyd fordelene.