Kimbino
Kimbino
ANNONCER
Løvbjerg
3/5

Løvbjerg Tilbudsavis Uge 16 + Næste Uges Tilbud

Løvbjerg tilbudsavis

Hent inspiration til ugens indkøb i den nye Løvbjerg avis

3/5
Actual brochure

Er du bosiddende i Jylland eller på Fyn, så kender du helt sikkert til supermarkedet Løvbjerg. Det er nemlig et af de mest velkendte på de breddegrader. Måske er det endda også dit foretrukne sted at handle ind? I så fald bør du straks tjekke den nye Løvbjerg tilbudsavis ud her. Den er nemlig lige landet, og er traditionen tro fuld af god inspiration til ugens indkøb. Denne gang gælder avisen allerede fra 12/04/2024.

Løvbjerg - det velkendte supermarked vest for Storebælt

Shop

Vidste du at Løvbjerg kun findes vest for Storebælt? Hvis ikke, så ved du det nu. Hvorfor kæden aldrig har slået sine folder på Sjælland og øerne må stå hen i det uvisse, men for folk vest for Storebælt gør det næppe det store. Det vigtige for dem er jo blot, at de kan handle i dette glimrende supermarked. 

I dag findes der 16 Løvbjerg butikker landet over. De fleste af dem har åbent fra kl. 8-22, men butikken i Aarhus har ekstra længe åbent, nemlig fra 7.30-22, alle ugens dage. Du finder butikken i byer såsom Viborg, Aabenraa, Ikast, Tarm, Horsens og Odder. Vil du se en komplet liste over alle åbningstider og adresser, så tjek Løvbjerg online på lovbjerg.dk

Løvbjerg er som butik at finde under kategorien Supermarked. Kategorien gemmer på andre spændende butikker, såsom Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Super Brugsen, Fleggaard, Irma, Kvickly, Lidl og Meny.

Stort vareudvalg - også i ugens Løvbjerg tilbudsavis

Assortment

Løvbjerg er et ganske traditionelt supermarked. Som sådan fører de mange af de varer, som du regner med at finde i en sådan butik. Her er et lille udpluk over vareudvalget: 

  • Køb lækkert frisk frugt og grønt her. I den nye Løvbjerg tilbudsavis uge 16 finder du blandt andet rabatter på årstidens grønt. Så tjek den straks ud 
  • Du finder naturligvis også alt fra kød og mejerivarer, til brød, ris, pasta og konserves her. Og hvad med lidt chokolade, slik og kage? Du finder det til stærke priser her 
  • Hver uge er der også gode Løvbjerg tilbud på spotvarer. Det varierer fra uge til uge hvad det dækker over, så husk at læse den nye Løvbjerg avis. Hver uge! 

Skal du spare penge på dine dagligvarer, så starter det altså med at læse ugens Løvbjerg - Tilbudsavis.

Kimbino gør det let for dig at finde rabatterne

Kimbino App

Hos Kimbino har vi sat os for, at vi vil hjælpe folket med at finde ugens bedste tilbud og rabatter, fra alle de store butikker. Vi har derfor digitaliseret og lagt alle ugens tilbudsaviser op her på Kimbino.dk. Så læs med hver uge. Det er let og enkelt. Det er samtidig også miljøvenligt, da de fysiske tilbudsaviser dermed er skrottet. 

Vil du hellere læse ugens Løvbjerg tilbudsavis på din mobil? Intet problem! Hent blot den nye Kimbino-app. Det har over 100.000 allerede gjort. Her kan du også se alle butikkernes rabatter og tilbud. Vi ønsker dig held og lykke med rabatjagten.

ANNONCER

Mest populære produkter på Kimbino:

Mælk
Smør
Ost
Yoghurt
Æg
Olie
Brød
Kaffe
Chokolade
Salami
Skinke
Pizza
Juice
Øl
Bananer
Ris
Creme fraiche
Bøffer
Gin
Jordbær

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER
Søgning
Kimbino
Løvbjerg

Tilmeld dig og nyd fordelene.