Kimbino
Kimbino
ANNONCER
Ilva
3/5

ILVA Tilbudsavis fra 31/03/2024 | Uge 16

ILVA Tilbudsavis

TĂžrster du efter nye flotte mĂžbler? SĂ„ tjek den nye ILVA tilbudsavis

3/5
Actual brochure

Ethvert hjem er først komplet når det er fuldt ud møbleret. Og det kan hurtigt blive dyrt, da møbler er en eksklusiv kategori af varer. Heldigvis behøver det ikke koste det hvide ud af øjnene, at tage på møbelindkøb. Så længe du blot husker at købe på tilbud, så kan du hurtigt skrabe store dele af prisen fra. Og det er præcis hvad vi hjælper dig med her på siden. Vi har nemlig netop lagt det nye ILVA katalog op. Tjek det straks ud her, for det er fuld af gode rabatter og tilbud. 

I denne uge er der blandt andet gode ILVA tilbud på havemøbler, lænestole og spiseborde. Vi vil dog ikke røbe yderligere, men i stedet blot henvise dig til den nye ILVA tilbudsavis, som i øvrigt er gældende allerede fra 02/04/2024.

Find Danmarks stĂžrste udvalg af mĂžbler hos Ilva

Shop

Kender du allerede til Ilva? Højst sandsynligt, for det er en stor og velkendt møbelkæde vi har at gøre med her. Og så endda i øvrigt også en veletableret en af slagsen, for den blev grundlagt helt tilbage i 1961. 

I 2019 blev kæden slået sammen med IDEmøbler, og i dag benyttes kun Ilva-brandet. Alle de gode IDEmøbler tilbud du var så vild med, lever dog videre i bedste velgående hos Ilva. Og selv om du nu ikke længere kan gå på rabatjagt i den ugentlige IDEmøbler tilbudsavis, så kan du stadig opleve meget af charmen og ikke mindst de gode rabatter, når du kigger i den tilsvarende ILVA tilbudsavis i stedet. 

I dag findes der hele 41 ILVA butikker landet over. Få et overblik over dem alle på ilva.dk. Vi kan dog allerede nu afsløre, at nogle af de mest populære butikker findes i byer såsom Holstebro, Aalborg, Kolding, HjĂžrring, Vejle og Kongens Lyngby. ILVA online webshoppen er også gået hen og blevet uhyre populær, så overvej også at besøge denne. 

Som butik hører denne under kategorien Hjem, have & MĂžbler. Her finder du andre spændende tilbud og rabatter fra Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, XL-BYG, Daells Bolighus og IKEA. Vi anbefaler dig dog først at læse det nye ILVA katalog, og derefter droppe forbi ILVA Esbjerg, eller hvor din nærmeste butik nu end ligger.

Vil du kĂžbe mĂžbler og boligtilbehĂžr? SĂ„ overvej Ilva

Assortment

Butikken her er nok bedst kendt for sine ILVA møbler, men der er faktisk mere end blot det at vælge imellem her. Vi har samlet en liste over nogle af de varer du kan købe i butikken: 

  • Du finder naturligvis et kæmpe udvalg af møbler. Alt lige fra lænestole og sofaer, til kontorstole og borde kan købes her. Hold øje med den nye tilbudsavis fra ILVA, for gode rabatter 
  • Er du vild med at være i haven? Så snyd ikke dig selv for det store udvalg af havemøbler. Ofte kan du købe dem med gode rabatter 
  • Du finder også et kæmpe udvalg af boligtilbehør i de lokale ILVA butikker. Køb blandt andet puder, tæpper, krukker og meget mere som alt sammen gør dit hjem flottere og mere indbydende 

Med så stort et udvalg af spændende varer, er der ingen grund til at vente. Tjek derfor straks den nye Ilva - Tilbudsavis.

Find altid den nye ILVA avis her

Kimbino App

Vil du have let adgang til alle de store butikkers tilbudsaviser? Så benyt dig af Kimbino.dk. Her er alle katalogerne nemlig samlet et sted. Det er digitalt, og dermed også miljøvenligt, da du så slipper for papirspildet og de trykte tilbudsaviser. 

Alle de gode ILVA tilbud kan også tjekkes ud i vores Kimbino-app. Med over 100.000 downloads har appen vist sit værd, og den er uundværlig på enhver tilbudsjægers smartphone.

ANNONCER

Flere tilbudsaviser fra kategoriet

ANNONCER
SĂžgning
Kimbino
Ilva

Tilmeld dig og nyd fordelene.