Eksempel på tilbudsavis Camping brochure fra butik Biltema gyldig fra 28/05/2019
Eksempel på tilbudsavis Byggeri brochure fra butik Biltema gyldig fra 28/05/2019
Eksempel på tilbudsavis Grill brochure fra butik Biltema gyldig fra 17/06/2019
Det er givetvis kun ganske få der ikke kender butikken Biltema. Det er en af de førende butikker på det danske marked. Et stort udvalg af højkvalitetsvarer til stærke priser - det er normen hos Biltema. Hos Biltema finder du altid det du søgte. Nye tilbud? Biltema har meget ofte nye tilbud til kunderne. De opdaterede tilbud, gældende fra 20/06/2019 kan ses her. Tag også et kig på tilbuddene fra disse butikker Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem & fix, Silvan, Stark, VVS Eksperten, XL-BYG. Det kan jo være du er heldig at finde de samme produkter til bedre priser.

Biltema har butikker i adskillige byer over hele Danmark. Hvor præcis, spørger du måske? Du kan f.eks. finde butikken i Aabenraa, Aalborg, Esbjerg, Fredericia, Horsens, Hørsholm. Fandt du ikke hvad du søgte efter her på siden? Så prøv i stedet på butikkens officielle hjemmeside www.biltema.dk.

Skal du ud og shoppe? Du behøver altså ikke en fysisk tilbudsavis! Online-tilbudsavisen fra Biltema er langt mere praktisk, og den er tilgængelig hos Kimbino. Beskyttelse af miljøet er ikke bare en kliché. Vi er glade for at du har valgt at tjekke de seneste tilbud fra Biltema ud online, og altså ikke via en fysisk tilbudsavis. Rigtig mange træer bliver skånet som konsekvens af din handling.

Det har aldrig været lettere at spare penge når du shopper.

De gode tilbud fra Biltema er så favorable, at du kan spare rigtig mange penge. Og hvad skal man så gøre for at undgå at misse de gode tilbud fra Biltema i fremtiden? Det er superlet: tilmeld dig vores nyhedsbrev eller download vores app Kimbino.